Haberler

Bizimkiler Dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan Felç Geçirdi

Güncelleme:

13 yıl Bizimkiler dizisinde Kapıcı Cafer'i canlandıran usta oyuncu Ercan Yazgan, felç geçirdi. Hastaneye kaldırılan Yazgan, fizik tedavi görmeye başladı.

Usta oyuncu Ercan Yazgan, geçen Cumartesi günü geçirdiği felç sonucu Sultanbeyli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Yazgan'ın sağlık durumunun aldığı fizik tedavi ile iyiye gittiği öğrenildi.

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta doğdu. Yazgan, 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki Şoför ismet karakteriyle tanındı.

1989-2002 yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan "Bizimkiler" adlı dizide ise Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıktı. Yazgan kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı.

Bizimkiler Dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan'dan Kötü Haber! Felç Geçirdi

Bizimkiler Dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan'dan Kötü Haber! Felç Geçirdi

Kaynak: AA / Magazin

Sultanbeyli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (27)

dsa:

niye daha fazla sömüremediği için mi geçirmiş ?

3
26
yanıtYanıtla
KEKOVALI:

ALLAH RAHMET EYLESİN YILLARCA BU DİZİYİ SERETTİK ONLARLA GÜLDÜK ONLARLA AĞLADIK , BİR BİR GİDİYOR YEŞİLCAMIN ÇINARLARI

6
21
yanıtYanıtla
çelik:

adam ölmemiş kardeşim Allah şifa versin denir

yanıt19
yanıt0
MİYAV:

NERENLE OKUDUN HABERİ GARDAŞ

yanıt7
yanıt0
):

hahaha :) , adami öldürdün

yanıt0
yanıt0
SESSİZ:

TÜM CEMİL CÜMLENİN İÇİNDE RABBİM SANADA ACİL ŞİFALAR VERSİN ERCAN ABİ

17
2
yanıtYanıtla
XYZT:

SON ZAMANLARDA ÇOK DİN DÜŞMANLIĞI YAPIYORDU. GÖZÜMDEN DÜŞTÜ.

5
13
yanıtYanıtla
nusret:

geçmiş olsun ercan bey rabbim şifa versin.

14
1
yanıtYanıtla
çınarlı:

allah şifa versin onlarla büyüdük . . eeeeeeeeeee demesi güzeldi. . .

13
1
yanıtYanıtla
Can_B:

Alo cafer pilac hatti buyrun , Allah sifa versin

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title