Haberler

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Cemile ile Arif Evleniyor

Kanal D'nin başrollerini; Ayça Bingöl, Wilma Elles, Muhammet Uzuner, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu'nun paylaştıkları sevilen dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" yine heyecan ve duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Cemile ile Arif evleniyor.

Cemile ile Arif'in evlenecek olmaları herkesi sevindirir. Mahalledeki dedikoducuların ağızlarını kapatmak için bir an önce işlemleri başlatırlar. Ancak fotoğraf çektirmeye giden Cemile, tedirgin edici bir sürprizle karşılaşır. Bunu da Arif'ten saklar. Evlenince nerede oturacakları konusunda Cemile kararsızdır. Hasefe Hanım'dan gelen teklif başta Kemal ve Neriman olmak üzere herkesi şaşırtır. Soner'in doğumgünüdür. Deniz, Bahar'ın yardımı ile ona çok güzel bir kutlama hazırlar. Soner, Bahar'a olan hislerine karşı koyamazken, bir yanı da hala Aylin'e o kadar bağlıdır ki, hissettiklerinden dolayı suçluluk duymaktadır. Bu nedenle Bahar'dan kaçar. Üstelik Aylin adına yapılan yurdun temel atma töreni vardır. Filiz, bu olayı Soner'e yakın olmak için kullanır. Soner'in kendisinden kaçtığını anlayan Bahar ise büyük hayal kırıklığı yaşamaktadır. Osman'ın yurtdışına gidişi de yaklaşmıştır. Süleyman yakında onu Yunanistan'a çıkartacaktır. Ekrem'i Hakan'a karşı dolduran Carolin, planın son aşamasına gelmiştir. Evde kimsenin olmadığı bir ortam yaratarak Hakan'ı tuzağa düşürür. Cemile ve Arif nikah sonrası ailece yemeğe çıkarlar. Osman'ın olmayışı nedeniyle Cemile buruktur. Ama gece de sürprizlerle doludur.

Yayın Tarihi : 12 Şubat Salı/ 2013

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: Star / Magazin

Yıldız Çağrı Atiksoy Muhammet Uzuner Wilma Elles Ayça Bingöl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title