Haberler

'O Hayat Benim' Dizisinde Yeşim Ceren Bozoğlu Krizi Büyüyor

Güncelleme:

2 hafta önce diziden ayrıldığını duyuran oyuncu diziye tekrar dönmüştü. Ancak Bozoğlu, sette sürekli kriz çıkardığı için diğer oyuncular tarafından hâlâ istenmiyormuş.

'O Hayat Benim' dizisinde kriz büyüyor. Fox TV'deki 'O Hayat Benim'in başrol oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) 2 hafta önce diziden ayrılacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı helal etmiyorum."

İLGİNÇ GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun "Dizi sayemde ayakta. Rolüm artırılsın" diyerek isyan ettiği, daha ön planda olmak istediği iddia edilmişti. Yeşim Ceren Bozoğlu diziye döndü. Ancak bu isyanın arkasından ilginç gerçekler çıktı. Yeşim Ceren Bozoğlu sete geç geldiği için rol arkadaşları Ahu Sungur ve Zeynep Eronat ile sette tartıştı. Sözlü kavga büyüyünce sinirine hakim olamadı. İki oyuncunun yüzüne tükürdü. Yönetmen Hamdi Alkan duruma müdahale etmek istedi. Yönetmenle de kavga eden Yeşim Ceren Bozoğlu seti terk edip diziyi bırakacağını açıkladı.

DİĞER OYUCULAR GİTMESİNİ İSTİYOR

Yeşim Ceren'in sahnelerini Hamdi Alkan çekmiyor. Yerine yönetmen yardımcısı devreye giriyor. Bazı oyuncular "Ya o gider ya da biz" diye isyanda. Olaydan sonraki bölümde 10 dakika görünen Yeşim Ceren Bozoğlu da durumdan pek memnun değil. Dizinin Haziran'daki finalini bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu Hamdi Alkan Fox Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (49)

BABAHAKKI:

Çok sayıda yabancı dizi izlediğim için, onları izledikten sonra bizimkilerin oyunculuklarını görünce tebessüm ediyorum ister istemez. Yani şu ülkede 1 tane yetenekli genç oyuncu yok, vallahi billahi. Şu yazdığımı beğenmeyenler 3-5 yabancı dizi izleyin bana hak vereceksiniz.

16
8
yanıtYanıtla
Toretto:

O hayat benim dizisinde rolünün hakkını veren bence bu kadın geri kalanı acemi gibi.

22
2
yanıtYanıtla
nevin:

Nuran karakteri ve efsun olmadan o diziyi kim seyreder ki hele sümsük bahar için hiç seyretmem bu iki karakter götürüyor diziyi hem de ne götürme böyle bir oyunculuk görülmemiştir.

17
1
yanıtYanıtla
sewinç:

Nuran olmazsa izlemem. . Efsane Nuran karakterlerinin aldığı para helal olsun güzel rol yapıyorlar.

15
3
yanıtYanıtla
eren:

Nuran giderse bu diziyi izlemem. Efsun da cok guzel oynuyor. Helal olsun.

15
2
yanıtYanıtla
MUTLAK GERÇEKMobil-IOS:

O giderse cidden dizi biter bende o kadın için izliyorum süper bir oyuncu

16
0
yanıtYanıtla
AdilMobil-IOS:

Diziyi ayakta tutan Nuran ile efsun karakteri....digerleri beş para etmez

13
2
yanıtYanıtla
TheKing:

Dizi kesinlikle bu karakter sayesinde izleniyor :)

14
1
yanıtYanıtla
MüminmobilWeb@haberler.com:

Nuranı yapmacık buluyorum

6
9
yanıtYanıtla
komikmobilWeb@haberler.com:

para kazandikca sacmaliyorlar

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title