Haberler

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'dan el ele fotoğraf

Güncelleme:

Aylarca inkar ettikleri ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıkan oyuncu Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ilk kez el ele fotoğraf paylaştı.

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de mücadele eden 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı ile 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili oldu. İkili, birçok kez inkar etseler de, sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ortaya çıkınca, aşk yaşadıklarını açıklamak zorunda kaldılar.

"DAVA AÇACAĞIZ"

"Biz her insanın yaşamasını istediğimiz türden güzel bir ilişkiyi aylardır yürütüyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz" ifadelerini kullanan Nisa ve Barış, görüntüyü yayan kişiye dava açacaklarını belirtti.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yaptıkları ortak açıklamada "İlişkiler ekran önünde değil, kalplerde yaşanmalıdır" diyen 'Survivor' aşıkları, ilk kez el ele fotoğraf paylaştı.

22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı'nın Instagram'ın hikaye bölümünde yayınladığı fotoğraf, bir anda sosyal medyada gündem oldu.

"YAŞI DAHA ÇOK KÜÇÜK"

Barış Murat Yağcı, daha önce yaptığı açıklamada, "Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa'nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı'dan el ele fotoğraf

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı'dan el ele fotoğraf

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'dan el ele fotoğraf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Avni:

ayıptır la.gençlere kötü örnek oluyorsunuz.

69
6
yanıtYanıtla
ALİ:

Avni, , bu haber mi kötü örnek oluyor. . . Magandalarla dolu diziler asıl kötü örnek oluyor. . . . şimd bu haberle gençler etkileniyorsa artık yapacak bişey yok. . . yersiz yorumu beğenenler de hiç bir kızla yada adamla çıkmamışlar herhalde. . . .

yanıt1
yanıt4
AHMET:

Bir adamın 3 kadınla evlenmesi, yada bir kadın evliyken başka adamlarla birlikte olması, yada evli olan kadın yada erkeğin birbirini aldatması kötü örnek değil, , , iki genç birbirini seviyor ve kötü örnek mi oluyor. . . . KERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN. . . Etrafınıza bir bakın ortalık çirkeflik dolu. . . . herkes çok masum. . . . gidin işinize . . .

yanıt0
yanıt2
zambak:

reklam kokan hareketler.

5
8
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Olumsuz yorumlar yapanların yaraları çok büyük herhalde. . . Sercan sevgilisi oldupu halde kıza asıldı kimsenin sesi çıkmadı, bu mu olay yani. O yarışmada psikolojiler çok değişik kardeşiz vs diye söylemiş olmaları da hiç bir anlam ifade etmiyor, çıktıktan sonra duygular değişmiş olabilir ya da belkide yarışmadayken başladı bilinsin istemediler. . . . ÇOK DA YAKIŞIYORLAR BİRBİRİNE KESİN SAÇMA SAPAN YORUMLARI. . . .

3
3
yanıtYanıtla
Kadir İnanmaz:

Kuklacılar bir suni PR aşkı daha hazırlıyor..Sercan olmadı Barış verelim.

2
3
yanıtYanıtla
KEMAL:

İlla aptalca yorumlar yapıp egonuzu tatmin edeceksiniz. . Çok namusluymuş gibi yazmayı kesin, herkes kendi işine baksın. . . Kimse kimle çıkacağını size sormak zorunda değil. . . KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ misali , karalama ezikliğinden vazgeçin. . .

yanıt3
yanıt1
ahir zaman:

Millete mesaj algısı yürüten rol modeller , gençleri bu şekilde bir yaşama özendirme çalışmaları bunlar. .

1
3
yanıtYanıtla
Massey ferguson gazlı:

Gençlik gazı işte gaz gibi havada uçuyorlar

1
1
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Siz her bir şeyi insanların gözüne sokarcasına yapın Sonrada dava açacaksınız ha Siz dalgamı geciyorsunuz Evinizin içindenmi resiminiz sızdırılmış Çok sacmalamışsınız

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title