Haberler

Nejat İşler, yeni projelerinden bahsetti

Güncelleme:

Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı. Sevenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan İşler, basın mensupları ile de sohbet etti. Yeni projesinden bahseden İşler, 'Yeni hazırlık yaptığım bazı projeler var. Bakacağız, bazı projeler olabilir' dedi. Nejat İşler, erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi hakkındaki tartışmalara da yanıt verdi.

Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı.

Sevenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan İşler, basın mensupları ile de sohbet etti. Yeni projesinden bahseden İşler, "Yeni hazırlık yaptığım bazı projeler var. Bakacağız, bazı projeler olabilir" dedi.

"HERKES KEYFİNE GÖRE"

Son dönemde gündemde olan erkeklerin oje sürmesi tartışmaları üzerine sorulan soruya yanıt veren Nejat İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Erkeklerin etek giymesi hakkında sorulan soruya da yanıt veren oyuncu, "İskoçya'da yaşasam giyerdim" diye konuştu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Nejat İşler Beyoğlu Ünlüler Sinema Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title