Haberler

Necip Memili ile İrem Altuğ'un, El Ele Görüntülendiği İddia Edildi

Güncelleme:

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur'a bu sezon katılan Necip Memili ve Ayşe rolünü canlandıran İrem Altuğ'un, el ele görüldüğü iddia edildi.

Show TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi ' Çukur', pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur'a bu sezon katılan Necip Memili ve Ayşe rolünü canlandıran İrem Altuğ'un el ele görüldüğü iddia edildi.

DİZİDE YENGESİNİ CANLANDIRIYOR!

Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Necip Memili'yle ilgili son günlerde kulislerde bir de aşk iddiası dolaşıyor. Adanalı ünlü oyuncunun dizide kendisi gibi 1980 doğumlu olan yengesi Ayşe'yi canlandıran İrem Altuğ'la yakınlaştığı konuşuluyor.

Necip Memili ile İrem Altuğ'un El Ele Görüntülendiği İddia Edildi

EL ELE GÖRÜLDÜLER

Altuğ ve Memili'nin geçen günlerde Moda sokaklarında el ele yürürken görüldüğü söylentisi de beraberlik iddiasını güçlendirdi.

Necip Memili ile İrem Altuğ'un El Ele Görüntülendiği İddia Edildi

Necip Memili ile İrem Altuğ'un El Ele Görüntülendiği İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Necip Memili Çukur Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (20)

KUZEYİN UŞAĞI:

SİZİN VE SİZİN GİBİ ŞİDDET DİZİLERİNDEN DOLAYI SOKAKLAR VAHŞİ BATIYA DÖNÜYOR. POMPALI TÜFEKLER ÖZENTİ KABADAYILAR EŞKİYALAR. GENÇLER ÖLÜP GİDİYOR. NE YAZIK Kİ SİZE SES ÇIKARMAYAN GÖRMEYEN RTÜK VE ARKASI.

22
4
yanıtYanıtla
HANIM SUYU ISIT:

10 numara anlattın durumu helal

yanıt3
yanıt0
o..a:

Bu tür adına dize bile diyemeyeceğim şiddet konulu proğramlara kim dur diyecek. daha iki gün önce pompalı tüfekle okul arkadaşını omuzu değmiş diye katleden, bu dizilere özenen gençlerimize yazık değilmi. Hayat sadece bu tür şiddet filimleri mi, bir an kendinizi o gencimizin anne, babasının yerine koyun. Allah rahmet etsin, sabırlar versin.

12
1
yanıtYanıtla
mantıklı:

Eğer sen bireye bunun bir kurgu olduğunu ve insan olmanın erdeminin iyi niyetli olduğunu öğretmezsen o tür şeyler yaşanır. Kurgu dediğin, dizi dediğin insanların zevk alması için yapılan hayal ürünü tiyatrodur. Sen o çocuğa romeo ve juliet izletsen bile eğer çocuk küçüklük eğitimi iyi değilse intihar eder. Yani o na buna suç bulmayın. Bilinçli birey yetiştirin. Eleştri yapmak için yapmayın şu işi.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

tipler güven vermiyor zaten. normal. bu arada bu dizinin kaldırılması gerek. içinde ne bir beyfendilik nede adamlık var. cello dizisi.

9
1
yanıtYanıtla
recep:

Sen kimsin lan. ?

yanıt0
yanıt1
ne önemi var:

olurmu anam babam :))

6
0
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

MAFIA UYUSTURUCU KUMARHANE DAHIL HER TÜRLÜ SUCU ISLEYENLERI MAGANDA VE SEHIR ESKIYALARINI HIRSIZI ARSIZI UGURSUZU KATILI BU ÜLKENIN KAHRAMANLARIYMIS GIBI ALGI YARATAN ÖRNEK GÖSTEREN TÜRKIYE HALKININ GELENEK ÖRF KÜLTÜR VE AHLAKINA UYGUN OLMAYAN HER DIZI YENI YETISEN NESILE DÖNÜK OLARAK ÜSTÜ ÖRTÜLÜ SEKILDE ÜLKEMIZE YAPILAN BIR OPERASYONDUR BU DIZILERIN KIME NEYE HIZMET ETTIGI GAYET ACIKKEN RTÜK VE BU ÜLKENIN POLITIKACILARI NEDENSE ÜC MAYMUNLARI OYNUYARAK ADETA BU DIZILERI DESTEKLIYORLAR

4
1
yanıtYanıtla
Firat:

Hahaha

2
3
yanıtYanıtla
Dilaver:

Coluk cocuk icin bir yapim kara kuzularmis kara kuzular kimmis bilmeyenler arastirsin

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title