Haberler

Mustafa Sandal, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Nasıl Adamsınız Siz Arkadaş?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın, Sıla'yı darp etmesinin ardından Mustafa Sandal, Kural için sert konuşarak, "Nasıl adamsınız siz arkadaş?" dedi.

Ünlü komedyen Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'yı darp etmesinin ardından büyük tepki gösteren Mustafa Sandal, "Nasıl adamsınız siz arkadaş?" dedi.

Mustafa Sandal Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Nasıl Adamsınız Siz Arkadaş?

"BİR KADINI YERLERDE SÜRÜKLEMEK NEDİR?"

Ahmet Kural-Sıla olayının ardından sosyal medya hesabından Sıla'ya destek veren Mustafa Sandal, Ahmet Kural için açtı ağzını yumdu gözünü. Sandal, "Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim..." dedi.

Mustafa Sandal Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Nasıl Adamsınız Siz Arkadaş?

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (25)

GALATAKULESI:

ya yalansa!!! yeter ulan artık bu yargısız infazlar! AHMET KURAL DAVA AÇ BUNLARA!

6
15
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

at çamuru izi kalsın ahmet kural olayı doğru olsa bile genel olarak artık kadınların ağzından çıkacak iki kelimeyle suçsuz yere insanların hayatı bitiyor yok tecavüz etti yok taciz etti diye bir iftirada bulunsa artık mağdur olan kişi kendini haklı çıkarsa da toplum mağdurdan yana değil iftiracı kadından yana olmaya devam ediyor

7
10
yanıtYanıtla
06:

maalesef kadına şiddetten zevk alan kişiler var birde utanmadan yorum yapmışlar ! yani kadına şiddeti savunan bir kişi dayak yediği adamıda göklere çıkartması lazım ! ozaman birgün biri tarafından dövülürseniz adama tesekkur edin.AMA burda asıl mesele kadınlar neden bile bile lades oluyor onu anlamış değilim bu kişi önceden de sevgilisine aynı şeyleri yapmış 80 milyonluk ülkede sadece Ahmet kuralımı buldun !!!! sakın gönül bu demeyin sonra..hatayı birazda kendinizde arayın

11
2
yanıtYanıtla
Selin qül:

Mustafa sen bi sus önce. İki tokat da sen ataydın karın şimdi başka kollarda olmazdı. Ben de bi kadın olarak söylüorm hiçbişi tek taraflı diil. Öldüren de diil ölende kabahat derler. Şiddet tabiki ii bişi diildir ama nie dövdü o sorulmalı bence.

4
9
yanıtYanıtla
RESPECT:

Ben sizin kadın olduğunuzdan şüpheliyim Selin hanım. Ne demek "niye dövdü sorulmali" Adam alkolik hemde sapıtan cinsinden deniyor. Önceden de kız arkadaşına şiddet uygulamış. Suratından ne psikopat olduğu belli. Siz neyin savunmasını yapıyorsunuz? Sizin hemcinslerize gıcıklığınız mı var?

yanıt7
yanıt0
helal:

helal musti:d

9
2
yanıtYanıtla
YILDIZ:

Ünlüler, neleriyle ünlü bu arkadaşlar, sanatlarıylamı, hayatlarıylamı ben çözemedim gün geçmiyorki bu ünlülerden bir olay haber olarak düşmesin, çıkmasın karşımıza bunlar ünlü değil adete Türkiyenin maskaralarıyazıklar olsun sizlere

8
0
yanıtYanıtla
REMZİ:

bu şahış şizofren

7
0
yanıtYanıtla
objektif:

mısır kafa sen adam olsan zaten eski eşinin boy boy bikinili fotolarını yayınlatmazdın. . . adam değilsin.

3
4
yanıtYanıtla
GSLİ:

boş boş muhabbet , mantık dışı ahmetin sılayı süreklemesi at gibi kadın, kolunu tutmuştur morarmıştır, gerçekten şiddet olsa yüzü ne hale gelir

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title