Haberler

Mustafa Avkıran'ın Kızı Alaz Denizle Tanıştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncunun, meslektaşı Övül Avkıran'la evliliğinden 22 yıl sonra kavuştuğu kızları Alaz, ilk kez denize girdi.

Oyuncu Mustafa Avkıran, meslektaşı Övül Avkıran ile 1991'de flört etmeye başlamış, 1993'te evlenmişti.

INSTAGRAM'DA PAYLAŞTI

22 yıl aradan sonra geçtiğimiz nisan ayında kızları Alaz'ı kucaklarına alan çift, tatil için Assos'a gitti. Mustafa Avkıran önceki gün minik Alaz'ı deniz ile tanıştırdı, çektiği fotoğrafları da Instagram sayfasında paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Övül Avkıran Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

cancanMobil-ANDROID:

Kasap Et derdinde koyun csn derdinde . binlerce bebekte ölümle tanışıyor abi

11
2
yanıtYanıtla
faruk:

Ülke ne halde siz neyin peşindesiniz ayıp ayıp böyle habercilik olmaz

9
1
yanıtYanıtla
abızıttın:

oğlu mu kızı mı karar verin yav

9
0
yanıtYanıtla
t:

Alaz ne ki ,millet farklı isim bulacam diye ,aman ha kimseciklerin bulmadığı isim bulun yeter ki farklı olsun gerisi önemli değil.

4
2
yanıtYanıtla
hak ve adaletMobil-ANDROID:

bizene başkasının çocuğunun denize girmesinden bu nasıl habercilik anlayışı böyle haberlerden dolayı sizi protesto ediyorum.

4
1
yanıtYanıtla
BURCU:

başta kız demiş sonra oğlu demiş habere gel :)

5
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

şimdi haberde birinde olan birinde kız yazıyor. . . önce bunu netleştirelim. . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
hüsamettin oğlukızıoğlu:

çocuk çift cinsiyetli galiba.

2
2
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Helal olsun haber.com sana bunuda haber yaptın ya

3
0
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Vay anasini be sayin seyirciler ne buyuk bir olay

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title