Haberler

'Hande Yener'in Oğluyla Yakınlaştı' İddiası Müjde Uzman'ı Çıldırttı

Güncelleme:

Hande Yener'in doğum günü partisinde, şarkıcının oğlu Çağın Kulaçoğlu ile yakınlaştığı iddiası Müjde Uzman'ı çok kızdırdı: Haftalık gömme seansımıza hoş geldiniz!

Şarkıcı Hande Yener, önceki akşam 44. yaşına girdi. Trump Tower içerisinde bulunan bin kişilik bir gece kulübünü kapatan Yener, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Cem Şenol'un özel olarak organize ettiği doğum partisinde, Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu, Müjde Uzman, Aylin Coşkun ve bu sene Survivor'a katılacak olan Eser West gibi isimler de katıldı.

"MÜJDE UZMAN VE ÇAĞIN YAKINLAŞTI" İDDİASI

Gecede yakınlaştıkları iddia edilen Müjde Uzman ve Hande Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun mekanı arka kapısından terk ettikleri şeklinde haberler yapıldı.

"HAFTALIK GÖMME SEANSIMIZA HOŞ GELDİNİZ"

Ancak Uzman, aşk haberlerini sosyal medya hesabına taşıyarak sert bir dille yalanladı. Müjde Uzman şu ifadelere yer verdi: "Evet, haftalık gömme seansımıza hoş geldiniz! Haberi yapanın ismini göremedim, yoksa onu sokardım yerin dibine de… Utanması olmayanlara zor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Müjde Uzman Cem Şenol Magazin Haberler

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

Bakmadan Geçme

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli? Basel- Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı! Havalimanında ne oldu? Bomba ihbarı gerçek mi? Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! Manisa'da ne oldu? Olay ne? OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne?
Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title