Haberler

Miss Turkey 2021 birincisi seçilen Dilara Korkmaz tacını taktı

Güncelleme:

Türkiye'nin en güzel kızlarını seçmek adına düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Miss Turkey yarışmasının sonuçları belli oldu. Sonucu merak edilen yarışmada birincilik tacını Dilara Korkmaz taktı.

Türk sanat ve dizi dünyasına birçok yıldızı kazandırmasıyla bilinen Miss Turkey yarışmasının 2021 ayağı son buldu. Birincilik ipini kimin göğüsleyeceği merakla beklenen yarışmada, 14 numaradaki Dilara Korkmaz Türkiye'nin en güzel kızı unvanını aldı.

Miss Turkey 2021 birincisi seçilen Dilara Korkmaz tacını taktıMiss Turkey birincisi Dilara Korkmaz

FİNALİSTLER DE BİRBİRİNDEN GÜZEL

İşte Miss Turkey 2021 yarışmasında finale kalan diğer kızlar:

1 Kayra Türkoviç

2 Yeşim Toplu

3 Alara Eriç

4 Şira Sahilli5 İlayda Gökalp

6 Tuana Cemre Calban

7 Nil Çukur

8 Sevcan Öksüz

9 Sena Leyla Yavuz

10 Su Bige Korucu

11 Birsu Deniz Aközbek

12 Birsel Buse Kadıoğlu

13 Selin Şahingöz

14 Dilara Korkmaz

15 Başak İlhan

16 Buse Orcan

17 Berfin Ant

18 Mercan Tezcan

19 Bahar Koltuklu

20 Cemrenaz Turhan

Miss Turkey 2021 birincisi seçilen Dilara Korkmaz tacını taktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilara Korkmaz Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Ali ÖZTÜRK:

Yok ya bu işte bir iş var. Güzel kavramı mı değişti dünyada anlamadim

12
1
yanıtYanıtla
??????? ?????:

gecenki neydi oyle be , sanki jurinin kafasi iyiydi. bu yine biraz daha guzel .bide Turkiye guzelini 3-5 juri secemez.juri kendi begendigini secer.ozaman Turkiye degilde juri guzeli dense daha dogru olur.halkin oy vermesi lazim şike olmadan.bulundugum ulkede bi yarisma oldu,aile dostumuz olan biri sirf ilk 3 e girmek icin dunyanin parasini harcadi. 3 uncu oldu.bu heryerde boyle.

10
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

çok saçma bir gelenek veya yarışma. final kazanamayan diğer kızlar şimdi evde mi kalacak bu mu yani. benim gözümde hepiniz de çok güzelsiniz kızlar üzülmeyin.

3
7
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bunlara "Türkiye neşter güzelleri" demek gerekir aslinda...

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title