Haberler

    Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, sütyensiz kıyafetiyle objektiflere takıldı

    Güncelleme:

    Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılan Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, sütyensiz giydiği kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

    Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı. Göğüs dekolteli bir kıyafet tercih eden Rasimoğlu, tüm gözleri üzerinde topladı.

    Şıklığıyla dikkat çeken Rasimoğlu, fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü mezunu olan 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu, oyunculuk eğitimi almaya başladığını söyledi.

    "HEDEFİM İYİ BİR OYUNCU OLMAK"

    Ünlü güzel, "Oyunculuk eğitimi almaya başladım. Hedefim iyi bir oyuncu olmak" şeklinde konuştu. 23 yaşındaki Simay Rasimoğlu'nun sırt dekoltesi de dikkat çekti.

    Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, sütyensiz kıyafetiyle objektiflere takıldı

    Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, sütyensiz kıyafetiyle objektiflere takıldı

    Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, sütyensiz kıyafetiyle objektiflere takıldı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
    500

    Yorumlar (47)

    Minti:

    Bu karga miss turkey mi en azindan boyu uzun ama yinede vallahi karga

    25
    10
    yanıtYanıtla
    haklısın:

    kambur, fizik tuhaf, giyim sıfır, ben bu kızdan daha iyi motor görüyorum aksaray da.

    yanıt11
    yanıt11
    ary:

    bu mu türkiye güzeli bunu seçen hiç dışarı çıkmamış yada kör torpil spor da olabilir kim karar veriyor bunların türkiye güzeli olduğuna 100 kadından ilk 50 ye giremez şaka gibi

    20
    3
    yanıtYanıtla
    ss:

    memesi olmadigi icin kimsenin umrunda deil tabi:)

    16
    7
    yanıtYanıtla
    KARA VIDDIRIVIZZIK:

    Mal meydanda. Hepsi senin mi demişler mutlaka. ya da parası yok garibin, para toplayıverelim hayrımıza sütyen alsın.

    13
    4
    yanıtYanıtla
    israfil çengel:

    kendi çıplaklıklarını göstermek için türlü şaklabanlıklar yapıyorlar kendi yasak yerlerini göstermek ve teşhir etmek için adeta yarışıyorlar cehennem zebanileri görülen yerleriniz cehennemde yakıt olarak kullanılacak pişmanlığınızın çaresi olmayacak allah hidayet versin belki tövbe edersininiz

    11
    4
    yanıtYanıtla
    ıııııı:

    tahta gibi vucudu var . . . . . . . . . . . . . . . . .

    11
    3
    yanıtYanıtla
    WWWW:

    sen de ne var senin ki zaten duvar gibi demi

    yanıt0
    yanıt0
    haylass:

    Bu ne memiş yok hiç tahta gibi :S

    7
    6
    yanıtYanıtla
    BAYLASS:

    yok devenin başı lan dangalak

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title