Haberler

Metin Zakoğlu, Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği çalıştayına davet edilmemesini eleştirdi

Güncelleme:

Ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu, Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği '100 Yıllık Ayna' çalıştayına davet edilmemesini sert sözlerle eleştirdi. Zakoğlu, kendisinin en başta davet edilmesi gerektiğini belirterek tepkisini dile getirdi.

Zakoğlu; Daha önce kendisinin de Şehir Tiyatrolarında görev aldığını belirterek "Eğer tiyatrodan konuşulacaksa, hele farklı yollardan beni unutamazsın. Unutursan,unutan kimse o unutulan olur" diyerek tepkisini dile getirdi.

DurakMedya'da yer alan habere göre geçtimiz günlerde büyük bir trafik kazası atlatan ve ölümden dönen ünlü tiyatrocu Metin Zakoglu, Şehir Tiyatrolarının düzenlediği " 100 Yıllık Ayna" çalıştayına davet edilmemesini sert sözler ile eleştirdi.

metinzakoglu-aciklama.jpg

Şehir Tiyatrolarına tepkisini dile getiren ünlü tiyatrocu yaptığı projeler ile kendisinin en başta davet edilmesi gerektiğini söyledi. Zakoğlu, "Şehir tiyatroları, üstelik eski kurumum "100 yıllık ayna" çalıştayı yapıyor. Evde tiyatro gibi ülkede örnek teşkil etmiş bir tiyatro kavramını ortaya atıp yıllarca yaşatmış olan beni bu kurultaya davet etmiyor. Eğer tiyatrodan konuşulacaksa, hele farklı yollardan beni unutamazsın. Unutursan, unutan kimse o unutulan olur" dedi.

Ünlü tiyatrocu dışında bir çok tiyatrocunun da bu çalıştaya davet edilmediği öne sürüldü.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Metin Zakoğlu Ünlüler Medya Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title