Haberler

Meryem Uzerli'nin 2 Milyon TL'lik Kazancının Sırrı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Bölüm başı 60 bin TL olmak üzere 2 yılda 2 milyon TL kazanacağı öğrenilen Meryem Uzerli'nin, bu parayı nereden kazanacağı ortaya çıktı.

Meryem Uzerli’nin 2015’te hangi projede yer alacağı, kiminle çalışacağı merak konusuydu. Timur Savcı, Muhteşem Yüzyıl'ın filmini yapmaktan vazgeçince Meryem boşa çıkmıştı.

ACUN'U REDDETTİ

Hemen sonra Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz’e jüri yapmak için özel uçağına atlayıp Berlin’e kadar gitti ama Meryem’i ikna edemedi.

MERYEM'İ ARAPLAR İKNA ETTİ

Daha sonra Star, “Ekran yüzümüz ol” teklifini götürdü Meryem’e ama o somut bir proje istedi. Meryem bayram sonrasında sürpriz bir yapımcıyla el sıkıştı ve bölüm başı 60 bin TL olmak üzere 2 yılda 2 milyon TL kazanacağı haberleri basına sızdı. Meryem'e verilecek astronomik rakamın kaynağı merak ediliyordu.

Acun’un ikna edemediği Meryem’i, Araplar ikna etti. Show TV’nin eski genel müdürü Saner Ayar, bir süre önce Türk dizilerinin en büyük alıcısı olan Arap MBC kanalıyla ortak bir şirket kurmuştu.

03 ADINDAKİ ŞİRKET TÜRK DİZİ DÜNYASINA GİRECEK

03 adındaki bu şirket, Türk dizi piyasasına girecek, diziler çekecek ve Arap dünyasında pazarlayacak.

STAR'DAN BAŞKA KANAL DİZİYİ VEREMEYECEK

Özcan Deniz’den sonra O3 yapım şirketinin anlaştığı ikinci büyük isim Meryem Uzerli oldu. Bu anlaşmanın taraflarından biri de Star, çekilecek dizi Star’dan başka bir kanalda yayınlanamayacak.

MERYEM 2 MİLYON TL KAZANACAK

Star, Meryem’e verdiği 2 milyon lira transfer parasını da diziyi O3 yapım şirketi aracılığıyla Arap dünyasına satarak çıkaracak. Böylece Meryem’in parası Araplardan çıkacak.

Meryem'in çekeceği dizinin konusu ve oynayacağı rol ise hala gizemini koruyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Timur Savcı Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

SSK EMEKLİSİ:

PEKİİİ BİZDE ; KAZANABİLECEKMİYİZ ?

21
6
yanıtYanıtla
samsunlu:

bu isin okulunu bitirmis kisileri secseydiniz keske, haketmeyen sadece yuzu guzel sahtekarlara bu paralari vermeseydik keske.

0
3
yanıtYanıtla
Ilkay-Manisa:

Bu Meryem Uzerli Almanyada hic bir Zaman ne kimse tanirdi nede bir sey olabilirdi. Nedeni ise, sadece isminin türk olmasi. Türkiyede söhret olunca bunun burnu cok yukari kalkti

1
1
yanıtYanıtla
Hollywood gossip:

Sizleri ancak orta dogu ulkeler izler modern ulkelerin begenmedigi izlemedigi tarz filmler, karakterler......Tabiiki sizler daha profesional degilsiniz ve olamadiniz

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title