Haberler

Mersin'de Türkan Şoray İzdihamı

Türk sinemasının sultanı ünlü oyuncu Türkan Şoray, Mersin'de hayranlarına imzalı fotoğrafını dağıttığı etkinlikte hayranlarının hücumuna uğradı.

Türk sinemasının sultanı ünlü oyuncu Türkan Şoray, Mersin'de hayranlarına imzalı fotoğrafını dağıttığı etkinlikte hayranlarının hücumuna uğradı. Korumaların çemberinde 3 saatte 2 bine yakın imza dağıtan Türkan Şoray, fonda çalan film müzikleri nedeniyle duygulanıp gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkan Şoray, Mersin Marina'da bulunan Gönül Kahvesi'nde hayranları ile bir araya geldi. Sanatçının geleceğini duyan hayranları, kentin dört bir yanından akın ederek erken saatlerde mekanı doldurdu. Türkan Şoray geldiğinde ise onu görmek isteyen hayranları izdihama neden oldu. Çok sayıda özel güvenlik elemanı, Türkan Şoray'ı korumaya çalışırken, hayranları da sanatçıyı görmek için adeta birbirileriyle yarıştı. Şoray'ın salona alınmasının ardından hayranları da sırayla içeriye alındı. Zaman zaman işyerinin kapılarının da zorlandığı imza günün de bazı hayranları da camlardan Şoray'ı görmeye çalıştı.

'SEVEMEDİM KARAGÖZLÜM' ŞARKISI AĞLATTI

Gönül Kahvesi'ne girmeyi başaran hayranları, dağıtılan 2 bin Türkan Şoray fotoğrafını sanatçıya imzalatmaya çalıştı. Bir taraftan imza almaya çalışan hayranları diğer taraftan da fotoğraf çekti. Sanatçının hoşgörüsüne sığınan birçok hayranı, ona sarılıp bol bol öptü.

İmza günü nedeni ile Gönül Kahvesi'nde zaman zaman film müziklerini de çalındı. Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrollerde oynadığı 'Karagözlüm' filminin müziği olan 'Sevemedim Karagözlüm' adlı şarkı çaldığında salonda bulunanlar hep bir ağızdan söylemeye başladı. Bu sırada Şoray duygulandı. Gözleri dolan Şoray, imza almak ve fotoğraf çektirmek için yanına oturan bir hayranına sarılarak birlikte ağladı. Kısa bir süre hayranı ile birlikte ağlayan Şoray, daha sonra yanında bulunan hayranlarının "Ağlamak yok. Şimdi sevinme zamanı" demesiyle kendini toparlayıp imza dağıtmaya devam etti.

HEDİYE VERDİLER

Şoray'ı görmeye gelen hayranları ona hediye de verdi. Bir kadın, yanında getirdiği üstü işlemeli eşarbı hediye ederken, biri de ördüğü şalını hediye etti. Sıcak ilgi karşısında memnun kalan Türkan Şoray, akşam geç saatlere kadar hayranları ile bir arada kaldı. Şoray, kendisine gelen hiçbir teklifi geri çevirmedi. Yanına gelen bütün hayranlarına imza verip, fotoğraf çektiren Şoray, fırsat bulduğunda da onlarla sohbet etti. Sık sık, çay ve kahve içen Şoray, kendisine gösterilen ilginden son derece memnun kalırken, "Mersin'in havası kadar insanları da sıcak. Bu sıcaklık benim çok mutlu etti. Bu nedenle hiç kimseyi kıramadım. Beni yalnız bırakmayan bütün hayranlarıma çok teşekkür ederim. Onları yalnız bırakmayacağım. İmkanlar el verdiğinde yeniden Mersin'e gelerek onlarla hasret gidereceğim" dedi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title