Haberler

Melis Sütşurup'tan ayrılık açıklaması: Nedenini söylemeye terbiyem izin vermez

Güncelleme:

Mustafa Sandal'dan ayrılan Melis Sütşurup, ayrılığa aldatmanın değil daha çirkin bir şeyin sebep olduğunu söyledi.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup ilişkisi geçtiğimiz günlerde bitmişti. Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un ilişkisinin bitmesi Sandal'ın telefonunda başka bir kadının mesajının Sütşurup'un gördüğü ve ilişkinin bu sebeple bittiği ileri sürülmüştü.

2. Sayfa programına mesaj gönderen Melis Sütşurup, Sandal'la ilgili çarpıcı şeyler söyledi.

"DAHA ÇİRKİN ŞEYLER GÖRDÜM"

Ayrılığın iç yüzünü anlatan Sütşurup "Mustafa ile ilişkimin bitmesi onun telefonunda gördüğüm mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki, ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunar aldatma ihanet gibi şeyler değil. Daha çirkin şeyler! Detayına girmem bana yakışmaz. Mustafa'nın dün ki röportajında" Melis ile vakit geçirdik" cümlesini çok saygısızca buldum yazık! Bu vakti ne için harcadığını gerçekten merak ediyorum" mesajıyla akıllarda soru işareti bıraktı.

Melis Sütşurup'tan ayrılık açıklaması: Nedenini söylemeye terbiyem izin vermez

"DAHA ÇİRKİN NE OLABİLİR?"

Mesajı okuyan sunucular ve izleyiciler " Daha çirkin ne olabilir?" sorusunu sormaktan kendini alamadı.

Melis Sütşurup'tan ayrılık açıklaması: Nedenini söylemeye terbiyem izin vermez

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Melis Sütşurup Cep Telefonu Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (36)

ece:

neydi burnuyla oynarkenmi gördün

33
0
yanıtYanıtla
en pisi bu:

Aktif durumda mıydı pasifmiydi? demeden edemiyor insan. . .

25
4
yanıtYanıtla
melis:

AKTİF

yanıt0
yanıt0
Mervenur:

Türkiye''deki toplumsal cöküsü görmek, binlerce kilometre uzaktan da olunsa da, can yakiyor. Yani bu nasil ahlaki bir anlayis olabilir? Cogu kisi, düsünmeden önüne gelenle birlikte olabiliyor. Sonra da arkasindan bu tür sözler söyleniyor. Yani hani edep, hani aile terbiyesi, hani görgü?Kimin eli kimin cebinde arkadas ya? Vallahi midem bulaniyor. Bunlar anne ve babalarindan, en önemlisi cocuklarindan, daha da önemlisi kendilerinden utanmiyor mu?

20
3
yanıtYanıtla
Hakan dik:

Sayin merve hanim. Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama memnun olarak yasadiginiz bir ulkedesiniz belliki Lutfen yasadiginiz her neresi ise oranin degerlerini burda paylasmaya devam edin Edinde ulkemizde hicbirseyin farkinda olmadan yasayan bunca insan ogrensin Akp 17 sene sonra kendisini de bitirdi ulkedeki insanlarimizida ahlaki olarak bitirdi Yapilan habere bak. Konusmalara bak ekonomik cokisj ragmen adam hala utanmadan musluman gibi konusuyor Sen nasil bir lidersin ve muslumansinki milletin aclikla bogusuyor ve senin hala tek derdin istanbul buyuksehir Sen bu ukkenin sahibimisin Secimle geldin secimle gidersin Gonul filan da degil sizin derdiniz Uyandik artik Tek derdiniz sizin Kendi cepleriniz yandaslariniz Ben bircok akp linin Musluman olduklarina dahi inanmiyorum !!

yanıt2
yanıt5
MÎKAEL:

MerveNur arkadaş, size yürekten katılıyorum. Konuyu çok net ve güzel şekilde ifade etmişsiniz. Yüreğinize sağlık diyor, teşekkür ediyorum.

yanıt3
yanıt0
efendy:

sanırım sandalı cilalarken görmüş

22
1
yanıtYanıtla
laz hasan:

wc ye girmişti kapı aralık kalmış oradan bakınca gördüm. Çok çirkindi bırt falan yaptı. Bir insan nasıl tata yapar yaaa. Benmi ben içimde özütüp parfüm olarak boynumdan atıyorum.

11
7
yanıtYanıtla
orhan:

laz değil kaz hasan. . cem e özenmişsin ama mallık sınırına takılmışsın. . . hatta mal oğlu mal. . . balık ye biraz da zekan gelişsin. . .

yanıt0
yanıt1
yatacak yeriniz yok :

seytan bile bunlardan daha masum olsa gerek

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title