Haberler

Mehmet Yılmaz Ak - Ay Yapım... ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR!

Güncelleme:

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki Pars rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla göz önünde olan Ak'ın Yargı dizisinden ayrılacağına ilişkin iddialar gündeme atılmıştı. Mehmet Yılmaz Ak'tan bu iddialara ilişkin açıklama geldi.

Yargı dizisi, çalkantılı haberler ile konuşulmaya devam ediyor. Savcı Pars'ın diziden ayrılacağı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Yapım şirketinden oyuncunun, sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı açıklansa da Mehmet Yılmaz Ak, ayrılık haberini farklı nedenlerden dolayı aldığını duyurdu.

Dizinin senaristi ve aynı zamanda Eren Komiser Uğur Aslan'ın eşi olan Sema Ergenekon'u Ay Yapım, Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığını doğruladı ve bir bildiri yayınladı.

Bildiride "Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır.

Yargı hız kesmeyen hikayesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

64779a56-c38c-47b3-978f-d6d75952fc3f

SAVCI PARS'A VEDA

Mehmet yılmaz Ak ise Savcı Pars'a vedasını farklı ifadelerle açıkladı. Ak, Instagram hesabından bir yazı paylaşarak diziden ayrıldığını duyurdu. Ak paylaşımında "Çok severek başladığım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim, hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutmayacağım "YARGI" projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte, zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayış ve saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım" dedi.

9bf7ff32-24e3-4dc6-a9b5-387e1eafd47a

"GÜZEL GÜNLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE"

Ünlü oyuncu veda paylaşımına "Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen, izleyicilere ve dostlara ayrıca teşekkür etmek isterim...

Son olarak, sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur. Gündemi böyle bir haber ile meşgul ettiğim için özür dilerim. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle. Mehmet Yılmaz Ak" ifadeleriyle devam etti.

Bu açıklamanın ardından dizinin senaristi Sema Ergenekon sosyal medyada Mehmet Yılmaz Ak'ı takipten çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre;

Dizide Eren komiseri canlandıran eşi Uğur Aslan'ın Hatay'da yaşanan depremde abisi dahil birinci derece yakınlarını kaybettiği halde dizideki işini aksatmaz iken, hiç kayıp yaşamayan Yılmaz'ın bu tavrına senarist Sema Ergenekon'un çok bozulduğu öğrenildi.

Mehmet Yılmaz Ak'ın son bölüm senaryosundaki sahnelerini çekmeden 'Psikolojisinin çalışmaya elverişli olmadığı' yönünde rapor aldığı, sete çıkmak istemediği, işi bıraktığı belirtildi.

Rıdvan karakterini öldüren ve Pars'a doğru evrilen bir hikaye kuran Ergenekon, yaşanan yeni gelişmelerin ardından dizideki hikaye örgüsünü de yeniden değiştirecek.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Mehmet Yılmaz Ak Mehmet Yılmaz Ay Yapım Yargı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title