Haberler

Mehmet Ali Erbil ve Aslı Kökçe, THY'nin rötarına tepki gösterdi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ve Aslı Kökçe, Gaziantep'te katılacakları programa gelecekleri THY uçağının rötar yapması sebebiyle tepki gösterdi. Erbil, Turkish Airlines'ın saksı muamelesi yaptığını belirterek, rötarın neden olduğunu sorguladı.

Sanatçılardan THY'ye tepki

"Kafalarına göre bekletiyorlar"

GAZİANTEP - Ünlü Sanatçı Mehmet Ali Erbil ve Aslı Kökçe, Gaziantep'te katılacakları programa gelecekleri Türk Hava Yolları uçağının yaklaşık 1 buçuk saat rötar yapması sebebiyle, 'Saksı muamelesi gördüklerini' söyleyerek, tepki gösterdi.

Erbil, katıldığı programda, "Turkish Airlines bunu söylemeyi biliyorum. Bugün anamızı ağlattı Turkish Airlines, mahsur kalmak bir yana saksı muamelesi yapıyorlar. Diyorlar, '10 dakika sonra kalkacak' 20 dakika geçiyor. Diyor, '5 dakika sonra kalkacağız', 15 dakika geçiyor. Peki, kuleden haber bekliyoruz deyin. Niye insanları böyle bir duruma düşürüyorsunuz. Tek taraflı her şeylerini kabul etmişiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Gaziantep Erbil Sanat Ulaşım Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title