Haberler

Papağana İşkence Yapan MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir, papağana işkence ettiği videosunun ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı.

Paylaştığı papağana işkence videosu ile infial yaratan Murat Özdemir, İstanbul Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı.

MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı

KIZINI DA DÖVMÜŞ

MasterChef programıyla adını duyuran Murat Özdemir, skandal bir videoya imza attı. Murat'ın sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntülerin büyük tepki çekmesinin ardından İstanbul polisi harekete geçti. İstanbul Beşiktaş'taki evinden polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği ifade edildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi.

MasterChef Murat Özdemir Gözaltına Alındı

BAKAN PAKDEMİRLİ SESSİZ KALMADI

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat'ın kan donduran eziyet videosuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim.İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık." dedi.

MasterChef Murat Özdemir Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Barosu Magazin Haberler

500

Yorumlar (58)

zzzz:

geberip gider cezaevinde çok bile durdu dışarda bir değil iki değil akli dengesi bozuk bir bu değil ki medyadaki maymunların youtuber diye geçinenlerin hepsi bu durumda reyting için like için yapmadıkları kalmadı alayını toplayıp kliniğe yatırıp teknolojik detoks yapılması lazım tv telefon pc bunların uzun süre hiçbir teknolojik alet bile görmemesi gerek

74
3
yanıtYanıtla
Gülcan:

Oksijen israfı pskopat

67
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Böyle ruh hastalarını çocuk genç yaşlı ayırtetmeksizin milyonların izlediği bir programa dahil edip izlettirenlerden insanlara bu denli tesir ettirenlerden ve Türk Gencine kötü örnek oluşturtanlardan hesap sormalı!

65
0
yanıtYanıtla
yşr:

televizyonculuğu anti-ahlakçılar üzerinden kazanç kapısı zannedenlere büyük dersler doğursa keşke bu olay

50
1
yanıtYanıtla
Duru:

İnsanı irrite eden bir görüntüsü var zaten.uyuz herif

46
2
yanıtYanıtla
Reis:

Bu adamı gündemden çıkarın gitsin.

39
1
yanıtYanıtla
Erol:

Pskopat

36
2
yanıtYanıtla
Ggg:

Sadist ruhlu

32
0
yanıtYanıtla
IYI UYKULAR:

NE OLUCAK ICERIMI ATACAKLAR IDAMMI EDECEKLER SANIYORSUNUZ HAYVANA ISKENCE ETMENIN CEZASI BELLI MUHTEMELEN ÜC BES KURUS PARA CEZASI VERIP BU SIZOFREN PSIKOPATI TEKRAR SOKAGA SALACAKLAR MAKSAT MILLETIN GAZINI ALMAK

28
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu adam Şizofren. .

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title