Haberler

Madonna: Sarhoş Olsam O Şovları Nasıl Yapabilirim

Güncelleme:

Sahneye sarhoş ve uyuşturucu madde etkisi altında çıktığı iddiaları şu sıra sürekli gündemde olan Madonna, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Sahneye sarhoş ve uyuşturucu madde etkisi altında çıktığı iddiaları şu sıra sürekli gündemde olan Madonna, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Madonna, "Sarhoş ya da kafam güzelken o şovları yapamam." dedi ve iddiaları 'cinsiyetçi' ve 'kadın düşmanı' olarak tanımladı.

GAZETE MANŞETLERİNDEN DÜŞMÜYOR

Pop ikonu Madonna şu aralar, sahneye sarhoş çıktığı iddiasıyla gündemde. Geçtiğimiz günlerde Melbourne'da gerçekleşen konserleride sahnede cep şişesinden içki içtiği öne sürülen Madonna eski eşi, yönetmen Guy Ritchie için sarf ettiği sert sözler de gazetelerin manşetlerine çıkmıştı. Melbourne'daki konserlerinden birinde, sahnedeki ekranda oğlu Rocco'nun fotoğrafını görünce, dinleyicilere dönüp, "Bu benim oğlum, daha önce de bahsetmiştim. Şu an 15 yaşında, ve evet bu doğru, bir annenin oğluna karşı hissettiği sevgiden daha büyük bir sevgi yoktur. Eğer biraz daha onu hakkında konuşursam ağlayabilirim" diyen Madonna, bunları söylerken şovunun parçası olarak üç tekerlekli bisiklete binen bir palyaço kılığındaydı.

ELEŞTİRENLERİ CİNSİYETÇİ OLMAKLA SUÇLADI

Son zamanlarda, şovları sırasında dengesiz hareketler yaptığı ve kendini kaybetmiş gibi davrandığı, Madonna'ya yöneltilen eleştirilerden birkaçı. Madonna ise herhangi bir uyuşturucu madde kullanmadığını söyleyip, söz konusu eleştirileri yapanları cinsiyetçi davranmakla suçladı. Kendi Instagram hesabında; Remington Graves adlı hayranının kendisine destek çıkan mesajını paylaşan Madonna, bu görüntünün altına da kendi yorumunu yazdı.

''CİNSİYETÇİLİK HALA VAR''

Madonna mesajında "Beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. Ne yazık ki insanların oyunculuk sanatı ve bir karakteri oynama hakkında hiçbir fikri yok. Kafam güzelken ya da sarhoşken o şovların hiçbirini yapamam. Tüm bu mizojini (kadın düşmanlığı) ve cinsiyetçilik, (kadınlar olarak) sadece eşit ücret almayışımızı değil, aynı zamanda çizginin dışına her çıkışımızda ya da alışılmışın dışında düşündüğümüzde, sapkın olarak nitelendirildiğimiz gerçeğini bir kere daha gösteriyor. Cinsiyetçilik hâlâ var." dedi ve mesajını "Aşk için yaşıyorum" anlamına gelen '#livingforlove' etiketini kullanarak
"ama ben #livingforlove" diye bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Guy Ritchie Madonna Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

BU HABERİ OKUYAN DEĞERLİ İNSANA:

Senden para istemiyorum. Sadece bir ricam var. Zina yapma. Daha temiz bir dünyaya doğsun çocuklarımız. Zina için gösterdiğin çaba kadar şeytanla mücadele için çaba göstersen ne terör kalırdı ne de yalancılar. İnsan görünümlü bir şeytana dönüşmemen için bu tavsiyeme uymanı ve bundan memnun kalmanı umuyorum. Yapma, zina yasal olsa ucunda para da olsa yapma. Öpme, dokunma, sevme. Sahte sevgileri bırak.

33
5
yanıtYanıtla
Madonna:

Kardeş, , Sen ancak görmediği halde rabbinden korkan kimseyi uyarabilirsin''''YASİN SURESİ, , , ,

yanıt4
yanıt0
VAMPİR NECO:

DEVRAN ÇAĞLAR O DA DİYORDU BİR ZAMANLAR . . SAHTE SEVGİLİLER. . .

yanıt1
yanıt0
,,,,,,,,,,,,,,,:

Kokainle. .

5
2
yanıtYanıtla
Kamyon gibi mükemmel kadın:

Madonna gerçekten çok büyük bir star. Yaptığı showlar tıpkı kendi gibi mükemmel. Dudaklar çekici KENWORTH kamyon gibi, Güçlü karekteri ile TEREX kamyon gibi, Gözler alımlı WESTERN STAR kamyon gibi, bacaklar sütun DAF kamyon gibi, göğüsler burunlu MAN kamyon gibi, saçlar ise PETERBİLT kamyon gibi.

2
2
yanıtYanıtla
SESİ FİZİĞİ VE SHOWU İLE MÜKEMMEL:

Madonna bir çok yıldıza örnek idol bir star. Adriana Chechik, Dahlia Sky, Keisha Grey, Liza Del Sierra, Veronica Avluv, Juelz Ventura, Alena Croft, AJ Applegate. Gençlerimiz onları iyi tanımalı. Özgür ve ön yargısız bir yaşam diliyorum.

1
2
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

haklı bazen suçluyorlar, böyle göstermeye çalışıyorlar nedense. ara sıra içi içerim ama içki çok güzel değil bunu söyliyeyim.

0
1
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

haklı bazen böyle göstermeye çalışıyorlar nedense. ara sıra içki içerim ama içki çok güzel değil bunu söylüyorum.

0
1
yanıtYanıtla
Katılıyorum:

Kesinlikle arasıra içmeli bazıları sabah akşam içer ama günde bir şişe arasıra iki şişe olmalı onun vitamini yeter fazlasını vücut kullanamıyor

yanıt0
yanıt0
Zihniyet:

PİSLİK bir kadın ya nesini haber yapıyorsunuz bunun anlamıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title