Haberler

Lale Mansur'dan 'Müjde'

Güncelleme:

İstanbul'74 ve Atlantik Film yapımı, ödüllü yönetmen Alphan Eşeli'nin imzasını drama kısa film Müjde, 16 Mart Çarşamba gününden itibaren uluslararası film platformu MUBI'de global lansman olarak dünya çapında ilk kez izleyicilere ulaşıyor.

Müjde, Suriye Savaşı'nın başlamasıyla hayatları sonsuza dek değişen iki sıradan insanın hikayesini anlatıyor. Evini ve bildiği her şeyi kaybeden dul bir kadın olan Müjde (Lale Mansur), kendini, Suriyeli genç mülteci Sayyid (Salim Kechiouche) ile beklenmedik bir aşkın içinde bulur. İlk kez hissettiği aşk tutkusuyla hayata yeniden bağlanan Müjde, sevdiği adama karşı en yakınlarından küçümsemeyle karşılaşınca kendini bir yol ayrımında bulur.

Senaryosu Alphan Eşeli, Berkay Öztürk ve Salih Bozcu tarafından yazılan Müjde'nin görüntü yönetmenliğini Florent Herry, kurgusunu Bilal Çakay üstleniyor. Filmin müzik ve ses tasarımı ise Akın Sevgör ait. Filmde ayrıca Burial ve Liana İsmail'e ait olan müzikler de yer alıyor.

Ali Ömer Atay ve Demet Müftüoğlu Eşeli'nin yapımcılığında, Joule Casting Studio'dan Juliette Ménager ve Artist International Group'tan Ziane Hamel'in yürütücü yapımcılığında gerçekleşen Müjde, dünyada ve Türkiye'de ilk kez 16 Mart 2022 tarihinden itibaren MUBI'de seyirciyle buluşuyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Alphan Eşeli Lale Mansur Suriye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title