Haberler

Tedbirleri hiçe sayan Sinan Çetin, maskesiz görüntülendi

Güncelleme:

Mayıs ayında 65 yaş üstünde olmasına rağmen sokağa çıkma yasağını delen 67 yaşındaki yönetmen Sinan Çetin, bu sefer de eşiyle maskesiz görüntülenerek kuralları hiçe saydı.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin ve eşi Rebacca Haas önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi Tüm uyarılara ve ileri yaşlarına rağmen Sinan Çetin ve Rebacca Hass'ın maske ve mesafe kuralına uymaması dikkatlerden kaçmadı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Geçtiğimiz mayıs ayında da yasak olmasına rağmen sokağa çıkıp yürüyüş yapan Sinan Çetin, maske ve mesafe kuralını hiç saymasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Çift kurallara aldırış etmeden yürüyüşe devam etti.

YASAK OLMASINA RAĞMEN SOKAĞA ÇIKMIŞTI

Sinan Çetin, geçtiğimiz mayıs ayında 65 yaş ve üstündekileri sokağa çıkma yasağını delerek Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Maske dahi takmayan Çetin, yüzünü taktığı şapkayla gizlemeye çalışarak hızlı adımlarla uzaklaşmıştı.

Tedbirleri hiçe sayan Sinan Çetin, maskesiz görüntülendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sinan Çetin Haberler

500

Yorumlar (31)

TT:

İki bira ısmarlayıp Halil Sezai ye dövdürelim, yaş olarak tamda gücünün yetebileceği yaş aralığında (67)

16
2
yanıtYanıtla
ADA:

bunlar ailecek baş belası

17
1
yanıtYanıtla
WOMAN:

Bu adamın oğluda polisi ezip şehit etmişti arabasıyla ceza almamıştı. . Pardon bunların dokunulmazlığı nerden geliyor. . Ayıp yaaa allah ıslah etsin

13
2
yanıtYanıtla
kemal38:

paradan

yanıt6
yanıt2
alim:

korona. vürüsüne. havale. ediyorum o kısazamanda işnibitirir. . evel allah

yanıt0
yanıt1
bunlara birşey olmaz:

polis ceza yazarsa arabalarıyla eziverirler olur biter

11
2
yanıtYanıtla
Xyz:

Oğlu ezip öldürmüştü, ceza bile almadan çıkmıştı. Kanun kural bizim gibi marabalara bu ülkede. Büyük başlara bişey olmaz.

yanıt6
yanıt1
Levent Marina:

Yahu Adamın Oğlu Alkollü Araç Kullanıp Polis memurunu Şehit etti. 8 ay hapis yatıp çıktı. Sizde maskesiz dolaştı diye haber yapmışsınız. ilahi Admin

11
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Maske takmayanlara, uzun solunum cihaz borusu takıyorlar Sinan Çetin. .

11
1
yanıtYanıtla
OKUR:

KENDİLERİNE SORSAN BU ÜLKENİN AYDIN KÜLTÜRLÜ ELİT İNSANLARIZ DERLER, AMA BU YAPTIKLARI TAM BİR TEBİYESİZLİK VE HALKA SAYGISIZLIK

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title