Haberler

Konuğu hüngür hüngür ağlayan Ece Üner, kendini zorlasa da bir türlü gözyaşı dökemedi

Güncelleme:

Ece Üner'in sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programında ilginç bir an yaşandı.

KONUĞU HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Programa katılan Zeynep isimli bir konuk, 4 çocuğu ile kapının önüne konulduğunu iddia ederek başından geçenleri ağlayarak anlattı. Kadın, "Ben 24 saat uyumamışım 2 tane çocuğun 1 tanesini eline almıyor. Kafasını çekmiş güzel etmiş, her şey ona güzel geliyor. Ama bana gelmiyor. Artık yıpranıyorum. Bir tek 4 çocuğu çekmiyorum. Senin aileni de çekiyorum, işini de çekiyorum, hesabını da tutuyorum. Her şekilde Zeynep Zeynep. Bir tane şarjı alıp doldurmuyor. Zeynep şarja tak, hesabını yap. Yoruldum, usandım, bezdim, tiksindim. Nasıl seveyim seni? Bana o kadar şeyler yapmışsın. Ben yine çalışırım yine kazanırım, yaparım. Bana diyor ki senden elimi çekersem bir hiçsin. Kim hiç? Sen bana ne yaptın ki ya? Benim gücümle kendi gücüne güç kattın." ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARINI AKITAMADI

Kadının anlattıkları karşısında Ece Üner'in yüzündeki ifade ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Üner, bir süre ağlayacak gibi olsa da gözyaşını tüm çabasına rağmen akıtamadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Üner Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Ezel Bayraktar:

Neden? Çünkü bu tür programlar için uygun bir karaktere sahip değil de ondan. Haber sunmak bu şahsın asıl işi. Ana haber sunmak ciddiyet isteyen bi iş ve o ciddiyet bu şahısta var ama bu tür programları sunmak daha çok duygusallık ister. Sert mizaçlı birinin harcı değil bu iş. Olay bu.

76
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Kanal yapımcılarından ricam: Böyle mağduru oynayacak olan konuklara ağır makyajlar yapmayın, kılık kıyafeti, saçı başı vs biraz mağduru yansıtsın seyirciye. Yani sadece göz yaşı olmaz... Kolay gelsin!!

60
2
yanıtYanıtla
Yalan Dünya:

Gerçek olmadığını bildiği için ağlayamamıştır

42
6
yanıtYanıtla
Mehmet :

Biri arkada soğan doğrasaydı bari

yanıt5
yanıt0
COVİD 19:

Ulan ne komik bir realiti şow ya güldür güldür çok güzel hareketler kesitleri var bu realiti şovlarda ama kurguu güzel kanal çalışnaları güzel oynuyor. Zamanında varmısın yokmusun yarışmasında ki yarışmacılar Show Tv çalışanları gibi. Araştırabilirsiniz :))))))

40
4
yanıtYanıtla
uCube :

Ece, nasıl ağlasın ki senaryo olan yazılmış bir şeye? Ağlayan kadın güzel oynuyor ajans'dan nasıl bulmuşlarsa, bu kadını nasıl olur da diziler almamış. ;))

41
3
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Ecede Hakli Gercek Olmayan Bir Senaryoda Sirf Reytting Ugruna Güzelim Makyajim Bozulmasin Demis

32
4
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

ben olsaydım gülerdim:))

21
9
yanıtYanıtla
Angin Kan :

Botokslar olmasa ağlar. Botoksun gözü kördür

26
2
yanıtYanıtla
Yeos :

Bu isler sana gore degil be ece

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title