Haberler

Konserinde dans eden Yıldız Tilbe, kıyafetinin azizliğine uğrayınca sütyeni gözüktü

Güncelleme:

Önceki akşam Harbiye'de konser veren Yıldız Tilbe, kıyafetinin azizliğine uğradı. Dans ederken bir anda kıyafeti açılan Tilbe'nin iç çamaşırı göründü. Apar topar kendisini toplamaya çalışan şarkıcı, kıyafetinin kollarını çıkartarak bağladı.

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Harbiye Yıldızlar Geçidi" konser serisi eylül ve ekimde ilgi gören konserleri ile devam ediyor. Bu yaz sezonunda en çok konser veren kadın sanatçılarının başında gelen Yıldız Tilbe de sahnede talihsiz bir olay yaşadı.

BİR ANDA İÇ ÇAMAŞIRI GÖZÜKTÜ

Çılgın danslarıyla tanınan şarkıcı, sahneye tasarım renkli pantolonu ve turuncu büstiyeri ile sahneye çıkınca olanlar oldu. Bir ara zıplayarak dans eden Tilbe'nin büstiyeri aşağı kaydı ve iç çamaşırı göründü. Bir anda panikleyen Tilbe, apar topar büstiyerin kollarını çıkartarak göğüs kısmında bağladı. Tilbe'nin o hallerini gören izleyiciler ise gülmekten kendini alıkoyamadı.

Ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Aşkım Kapışmak, fenomen dizi Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz oyuncuları Mazhar Alican Uğur ve Tevfik Erman Kutlu da vardı.

Konserinde dans eden Yıldız Tilbe, kıyafetini azizliğine uğrayınca iç çamaşırı gözüktü

Konserinde dans eden Yıldız Tilbe, kıyafetini azizliğine uğrayınca iç çamaşırı gözüktü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yıldız Tilbe Harbiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

tövbekar 34:

sesin ve dogru icten olusun yetiyor birak bu sacma sapan kiyafetleri kendini kücük düsürme biz senin dogallgini ve sesini seviyoruz

43
4
yanıtYanıtla
ADANALI :

iyice deliliğe vurdu bu da kendini

30
7
yanıtYanıtla
juzen sari:

Bu haberin topluma faydası nedir

23
2
yanıtYanıtla
Mehmet :

Hafif açılmış tamamı görünsün diye kendisi yukarı kaldırıyor.İyice sapıttılar artık biri canlı yayında fermuar indiriyo diğeri konserde etek kaldırıyo diğeri güya katolog çekiminde göğsünün açıldığı farketmiyor

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title