Haberler

Klip çekimi için çıktığı vinçte korkudan bayıldı

Güncelleme:

Şarkıcı karı-koca'nın klip çekimi sırasında vinç sahnesinde panik atağı olan kadın baygınlık geçirerek hastanelik oldu.

Şarkıcı karı-koca'nın klip çekimi sırasında vinç sahnesinde panik atağı olan kadın baygınlık geçirerek hastanelik oldu.

Dora ve Ahmet Altınbaşak çifti "Ben karımdan korkar mıyım?" şarkılarının klibi için kamera karşısına geçti. Klibin final sahnesinin çekimi için vinç ile 5'inci kattaki evin balkonuna çıkmak isteyen Dora Altınbaşak, yüksekte vinç sepetindeyken korkudan bir anda fenalaştı. Altınbaşak için endişelenen kocası ve çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri panik atak olduğu söylenilen Dora Altınbaşak'a müdahale etti.

Çıkan şarkılarının klip çekiminde konuşan Dora Altınbaşak," Bugün burada çok güzel bir klip çekeceğiz. 'Ben karımdan korkar mıyım?' adlı şarkımız için. Hatta ödül de aldık bu şarkımızdan. Final sahnemiz var ve çok çılgın bir sahne. Bizim şarkımızda yaptığımız şey tamamı ile ironiydi. Kadına şiddete her zaman hayır" dedi.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Ahmet Altınbaşak ise "Eşimin de söylediği gibi biz burada tamamen ironi yaptık. Kadına yapılan bunca şiddetten ötürü. Kadınlar bir güldür, bir çiçektir. Eşlerinize iyi davranın. Evliliğimizin uzun sürmesinin sebebi de birbirimizle iyi anlaştığımızdan dolayıdır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Altınbaşak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title