Haberler

Kızıyla fotoğrafını paylaşan Gökhan Özoğuz'un siyah ojeleri dikkatlerden kaçmadı

Güncelleme:

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından kızı Ayşe ile bir fotoğrafını paylaştı. Ayşe'nin babasına olan benzerliği dikkat çekerken Özoğuz'un tırnaklarındaki siyah oje görenleri şaşkına çevirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Gökhan Özoğuz, kızıyla paylaştığı fotoğraf sonrası adından söz ettirmeye başladı. 3 çocuğunu gözlerden uzak büyüten şarkıcı, son olarak kendisine çok benzeyen kızı Ayşe ile pozunu takipçileriyle paylaştı.

OJELİ TIRNAKLARI DİKKATTEN KAÇMADI

Özoğuz'un yayınladığı fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken bir detay dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Tırnaklarına siyah oje süren Gökhan Özoğuz, takipçilerini şaşkına çevirdi.

Kızıyla fotoğrafını paylaşan Gökhan Özoğuz'un siyah ojeleri dikkatlerden kaçmadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gökhan Özoğuz Instagram Athena Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (63)

ALEO:

KIZINA GÜZEL AHLAK VERİYOR BU DÜNYADA EN BOŞ İNSANLARDAN BİRİSİ

45
67
yanıtYanıtla
...:

ahlak tırnakta mı olmayan beyninde mi

yanıt32
yanıt12
SMMM:

Tip itici topluma fayda yok

59
49
yanıtYanıtla
Stajer:

Sen sahte ve muhteviyatı yanıltıcı beyanlar verip devlete ödemen gerekip mükelleflerine ödetmediğin vergilerle çok mu faydalısın acaba ? tipine girmiyorum bile.

yanıt0
yanıt0
aslı:

Topluma örnek olması gerekirken. . . . . . . .

51
41
yanıtYanıtla
aslı kardes:

kendi tırnağına istediğini yapar

yanıt29
yanıt30
X:

ne bakımdan, yanlış habere bakmayasın sakın

yanıt10
yanıt5
Vatansever:

Aslı sen git top havuzunda oyna burasi saygılı ve kültürlü insanların yeri

yanıt2
yanıt0
rezil:

bu adam beş degil bir para bile etmez

41
41
yanıtYanıtla
SAKARYA LI BEY:

Senin ederin ne acaba?

yanıt20
yanıt6
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title