Haberler

Kıvılcım Ural, Gelinliğiyle İlk Defa Görüntülendi

Güncelleme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 5 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile dünyaevine girdi. Kıvılcım Ural, gelinliğiyle kameralara poz verdi.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 5 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile bu akşam evleniyor. Kıvılcım Ural gelinliğiyle kameralara böyle poz verdi.

Kıvılcım Ural, Gelinliğiyle Böyle Poz Verdi!

5 AYLIK HAMİLE

Kıvılcım Ural gelinliğiyle kameralara böyle poz verdi. Eski eşi Seçkin Piriler'den olaylı bir şekilde boşanan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 5 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile nikah masasına oturuyor. Evlilik töreninin öncesinde Kıvılcım Ural gelinliğiyle kameralara poz verdi.

Kıvılcım Ural, Gelinliğiyle Böyle Poz Verdi!

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kıvılcım Ural 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise ve Üniversite eğitimi İzmir'de tamamlayan Kıvılcım Ural, 60'lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'ın kızıdır.

Kıvılcım Ural, Gelinliğiyle Böyle Poz Verdi!

Babasının izinden giden Kıvılcım Ural önce Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim almış ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık Bölümü'nü tamamladı. Müzikle ilgilenmesinin yanı sıra kısa film, dizi ve reklamlarda da oyunculuk yapan Kıvılcım Ural Rüya Raporları isimli bir albüm de çıkarmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (14)

MERT:

yuva yıkanın yuvası olmuyor, olmayacak. . . . ama bugün, ama 1 ay, ama 20 yıl sonra. . . . . kıvılcım gibiler , yani yuva yıkanlar , tam bir EZİK. . . . .

15
0
yanıtYanıtla
yazık:

yuva yıkanın yuvası olmaz

13
0
yanıtYanıtla
melis:

çok çirkinsiniz. . . .

10
0
yanıtYanıtla
Pırtık:

Gelinlikte mi yakışmaz bi insana abi oda kurtaramamış

9
0
yanıtYanıtla
adalet:

Yuva yıkanın yuvası olmaz , sen de hazırlan aldatılmaya. .

8
0
yanıtYanıtla
Ety:

Kıvılcım uralı ve Kaan tangözeyi hiç sevmiyorum. Mutlu olmayın.

5
2
yanıtYanıtla
Mücahit:

Senin gibi dangalozların, bağnazların olduğu bir yerde mutluluk hep olacaktır. Bende pek sevmiyorum ama sen sevmiyorsun veya ben sevmiyorum diye insanların özgürlüğüne söz ile dahi müdahale etmen, onun özgürlüğüne müdahaledir, hadsizsin. Sanane mutluluğundan veya mutsuzluğundan?

yanıt0
yanıt7
Bu ne yahu:

İstemeden üstüne geçirivermiş, ışıklandırma da iyi değil. Formaliteden yaptığı belli.

6
0
yanıtYanıtla
Cemile:

Bunun sonunda Şeyma gibi olacak yuva yılanın yuvası olmaz, başkasının mutluluğunun üstüne mutluluk kurulmaz

5
1
yanıtYanıtla
sema:

maymun gibi ya nere seçil nere bu yazııııııııııııık sonuna bakalım gari

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title