Haberler

'Kıral'ın Vedası

Güncelleme:

Ekrana veda eden 'Alemin Kıralı' dizisinin oyuncuları, son bölümü hep birlikte Zorba'da izledi.

atv'nin iki sezondur ilgiyle izlenen komedi dizisi 'Alemin Kıralı', önceki akşam yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etti. Dizi ekibi ve başrol oyuncuları Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın ve Metin Yıldız; son bölümü hep birlikte Zorba Taverna'da izledi. Finalde; Şafak Sezer'in canlandırdığı 'Aslan Kıral'ın, eşiyle yeniden çocuk sahibi olacağının anlaşıldığı sahne, ekipten büyük alkış aldı. Dizinin sona ermesinin ardından Oya Başar, tüm set ekibi ve oyuncuları ayakta alkışladı.

ESPRİLER HAVADA UÇUŞTU

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Oya Başar ve Şafak Sezer; iki sezon devam eden dizinin kariyerlerinde muhteşem bir yeri olduğunu söyledi.

"KİLO ALDIK!"

Dizide canlandırdığı 'Jülide' karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Akın ise Şafak Sezer'e takıldı: "Allah hiç kimseye Şafak ile çalışmayı nasip etmesin. Sete hep kebap sipariş ediyor, hepimiz onun yüzünden kilo aldık!" Daha sonra tüm ekip, Göknur'un hareketli şarkılarıyla dans edip bol bol tabak kırdı.

BASTONUYLA TABAK KIRDI

Dizi oyuncularının Rum müzikleri eşliğinde bol bol dans ettiği geceye; geçtiğimiz günlerde sol bacağından ameliyat olan Şafak Sezer, bastonla katıldı. Ünlü oyuncu, yerinden kalkamadığı için bastonuyla tabak kırdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zorba Taverna Şafak Sezer Evrim Akın Oya Başar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title