Haberler

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

Güncelleme:

ATV'nin yeni dizisi Kimse Bilmez'e reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz bir transfer gerçekleşti.

ATV'nin çiçeği burnunda dizisi Kimse Bilmez, reytinglerde zirveye yükselince kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

YENİ DİZİYE YENİ TRANSFER

Yayınlandığı tarihten itibaren reytinglerde kanalının yüzünü güldüren Sen Anlat Karadeniz'den Fikret'in gençlik aşkı 'Gülendam' karakterine hayat veren Asya Taşkın, Kimse Bilmez dizisinde Kurtbey'in kızı 'Zeynep' karakterine hayat verecek.

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

HER BÖLÜMÜYLE İZLEYİCİYİ KENDİNE ÇEKİYOR

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı, Kemal Çelik, Pınar Uysal ve Ahmet Özdemir'ın yazdığı, baş rollerini Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şenal, Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu ve Zehra Yılmaz'in paylaştıkları dram ve aile dizisi her bölümüyle izleyicisini içine çekiyor.

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

ASYA TAŞKIN KİMDİR?

Asya Taşkın, Kocaeli doğumludur. 2009 yılında rol aldığı Akasya Durağı dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Savaşçı dizisinde de rol alan Taşkın, 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fikret'in gençlik aşkı Gülendam karakterine hayat vermiştir. Asya Taşkın 2009 yılında Kocaeli Bölge Tiyatrosu bünyesinde, 2015 ve 2016 yıllarında ise Kural Akademi Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

Kimse Bilmez dizisine Sen Anlat Karadeniz'den sürpriz transfer!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kurtbey Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Murat:

kimi kandırıyorsunuz ATV yi kim izliyorki bu diziyi izlesin

8
10
yanıtYanıtla
AA:

Ha kurtbeyin kizida eksik olsun ya, giderek zaten ask dizisine donuyor!Su kari, kiz isini cok abartiyoruz!

12
1
yanıtYanıtla
Hasene:

Eskiden diziler daha güzeldi ve özeldi şimdilerde ise izlenecek bir dizi yok senaryo bakımından da oyunculuk bakımından da, o zamanlarda severek izlediğim tek dizi vardı verdiği mesaj ders kaliteli oyunculuğu ise etkileyiciydi replikleri ise nasihat doluydu bir dizi bu kadar mı güzel olur hayatın ta kendisi dizi hayattı hayat diziydi...

0
0
yanıtYanıtla
temel:

dizi izler iken uykum geliyor hele on yada yirmi bølum oldugu zaman beyin de damarlar yanacak gibi oluyor konusu ne ne anlatiyor ne olacak corba gibi en son da sacmalik sacma konu ile tepe gidiyor en iyisi ip tv yada tv kutu bir yere takili kalmiyorum zaten bir suru kanal ip olmasa bile youtube de canli var geri kalmis kanalar haric olan yeter bana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title