Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de pes dedirten anlar! Yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Çağla Kaymak isimli yarışmacı, İmirzalıoğlu ile ilgili soru karşısında zor anlar yaşadı. Karşısında oturan Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamayan yarışmacı, "Kenan İmirzalıoğlu'nu pek çıkaramadım" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı.

"KENAN İMİRZALIOĞLU'NU ÇIKARAMADIM"

İlk sorulara doğru cevap veren Çağla Kaymak, ikinci baraj sorusunda zorlandı. Yarışmacının karşısına ikinci barajda, " Uğur Yücel'in yönettiği, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Olgun Şimşek'in yer aldığı 2004 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En iyi Film' ödülünü alan film hangisidir?" sorusu çıktı. Şıklarda ise, 'A- Ejder Kapanı', B- Kabadayı, C- Uzun Hikaye, D- Yazı Tura gibi seçenekler yer aldı. Aklında iki şık olduğunu söyleyen yarışmacı, "Kenan İmirzalıoğlu'nu pek çıkaramadığım için biraz zorlanıyorum" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de pes dedirten anlar! Yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı

KENAN İMİRZALIOĞLU ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı, A- Ejder Kapanı şıkkını seçti ancak cevap D- Yazı Tura idi. Cevaptan sonra konuşan İmirzalıoğlu, "Çağla gerçekten çıkartamadın mı? Ejder Kapanı'nı 2009'da çekmiştik yine Uğur Ağabeyle. Yazı Tura'da Uğur Yücel yönetmenlik yaptı. Sağlık olsun" ifadelerini kullandı. Yarışmacı yarışmadan 2 bin TL alarak yarışmaya veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster'de pes dedirten anlar! Yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Atv Haberler

500

Yorumlar (18)

Ercan Sevinc:

Niye tanımak zorunda mı ünlü olunca ne oluyor

122
102
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

oyuncualrı tanımak zorunda değil ama katıldığı probramdaki sunucunun kim olduğunu, kendisine sorualrı yönetecek insanın ismini merak edip sormayacak birinin genel kültürü yok demektir boşuna yarışa katılmış

yanıt4
yanıt0
İsmail Yıldırım:

Bilmesin ama en azından kimin karşısında yarışacağını araştırsaymış. Cahilliğe kılıf bulmaya devam..

yanıt2
yanıt0
zeki aslan:

Çok sevindim ben de tanımıyorum Türkiye faydası olmayan torpilli insanları maalesef sevmiyorum Medyaoğlu medyacık yarışmacı kapak tencere yapmış takdir ediyorum

50
155
yanıtYanıtla
bekir yapici:

68 yasindayim vallahi tek filmini dizisini seyretmedim hatta buralarda ünlü bilmem kim diye lanse edilenlerin hic birini tanimiyorum egitici ögretici eglendirici olmayan filmleri gercek tarihimizle alakasiz kurgu dizileri genel kültürümüze Türk aile yapisina uymayan dizi film ve programlari seyretmiyorum zaman kaybi olarak görüyorum

123
49
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Atmışsınız tutmuşsunuz 68 yaşına kadar boş yaşamışsınız o zaman !

yanıt3
yanıt0
İsmail Yıldırım:

Yakın tarihi Gaffar Okkan suikastini anlatan Deli Yürek Bumerang Cehennemi filmi var onu da mı duymadınız. Yakın tarih önemlidir..

yanıt2
yanıt1
Efkan Alt0666:

68 yıl nasıl mağarada yaşadınız.

yanıt1
yanıt1
Dr.Kimbel:

Kemal bey,i Almanyadaki kim milyöner olmak ister yani wer wird milloner sunucu Günter Jauch bile tanıyor,geçenlerde tesadüfen görüştüm kemal bey e selam sö,le dedi

6
32
yanıtYanıtla
Salih OĞUZ:

Kemal Bey kim ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title