Haberler

    Kim Kardashian Genç Sevgilisini İlk Kez Paylaştı

    Güncelleme:

    Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson ile olan fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Kardashian, yeni başlayacak reality şov programında, sevgilisiyle birlikte izleyici karşısına çıkabileceklerini ve bundan çekinmediklerini dile getirdi.

    Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson (28) ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

    Daha önce yeni ilişkisi hakkında açıklama yapmayan 41 yaşındaki reality şov yıldızı, yeni başlayacak programında, sevgilisi Davidson ile ilgili açıklamalar yapacağını ve izleyicilerin daha fazla bilgi sahibi olacaklarını söyledi.

    "İZLEYİCİLER MERAK EDİLENLERİ ÖĞRENECEK"

    Variety'e konuşan ünlü yıldız, "Davidson ile henüz bir çekim yapmadık ve buna karşı değilim. O, herhangi bir durumda kameralardan kaçmaz.

    İzleyiciler programda, nasıl tanıştığımızı, ilk kimin kime ulaştığını ve ilişkimiz hakkında merak edilenleri öğrenebilir" dedi.

    İlişkisiyle ilgili konuşmaya artık açık olduğunu söyleyen Kardashian'ın yeni reality şov programı, 14 Nisan'da dijital platform aracılığıyla izleyiciyle buluşacak.

    İkili, ilk zamanlarda ilişkilerini doğrulamamış ve herhangi bir açıklama yapmamıştı.

    İlişkideki sessizliği bozan ilk isim Davidson olurken, geçtiğimiz şubat ayında, katıldığı bir televizyon programında, Kardashian'la ilişkisini resmen doğrulamıştı.

    Komedyen, katıldığı programda kız arkadaşından bahsetmekten çekinmemiş ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

    Davidson, Kardashian ile ilgili, "İşim olmayan zamanları kız arkadaşımla ve arkadaşlarımla evde geçiriyorum. Instagram ya da Twitter kullanmıyorum. İş dışında çok fazla bir şey yapmıyorum" demişti.

    Kardashian'ın yeni ilişkisiyle ilgili, eşi Kanye West ile boşanarak resmen bekar ilan edildikten sonra konuşması da dikkat çekti.

    Kim Kardashian, Kanye West (44) ile sekiz yıllık evliliğini bitirmesinin ardından, geçtiğimiz hafta çarşamba günü mahkeme tarafından resmi olarak bekar ilan edilmişti.

    Çiftin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu henüz netleşmedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kim Kardashian Kanye West Magazin Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    Bakmadan Geçme

    Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title