Haberler

Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı!

Güncelleme:

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Bürsin, eski aşkı Hande Erçel'in yeğeni hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Hande'yi aradım" dedi.

'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı, Maldivler'de ortaya çıkmıştı. 2021 yılında aşk yaşadıkları belgelenen ikili, geçtiğimiz mart ayında ayrılmıştı.
İkilinin, iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları ileri sürülmüştü.
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Özel hayatı ve oyunculuk kariyeriyle gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı.

"HANDE İLE KONUŞTUM"

İlişkileri sessiz sedasız sona eren eski sevgilisi Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuşan oyuncu, "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu" dedi. Öte yandan ayrılık sonrası Hande Erçel'le küs olduğu iddiları hatırlatılan Bürsin, "Gayet iyiyiz" demekle yetindi.

"YAĞMUR ARKADAŞIM"

Kerem Bürsin, meslektaşı Yağmur Tanrısevsin'le görüşmeye devam ettiği iddialarına, "Yağmur benim senelerdir çok yakın arkadaşım. Şunu söylemek istiyorum, bu ülkede alışık değiliz ama insanlar ayrıldıktan sonra arkadaş kalabiliyor. Arkadaş kalabilmek benim için önemli bir şey" karşılığını verdi.

"MEHMET'İ ÇOK SEVİYORUM"

Yakışıklı oyuncuya, eski rol arkadaşı Mehmet Günsür'le karşılaştığı hatırlatılınca ise "Mehmet'i çok seviyorum, tesadüf gördüğüm için indim zaten" şeklinde konuştu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title