Haberler

Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal'ı Girmek İstedikleri Mekana Sokmadılar

Güncelleme:

Reşitpaşa'da lüks bir mekana yemek yemeye giden Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, rezervasyon yaptırmadıkları gerekçesiyle kapıdan geri çevrildi.

Türkiye'nin en ünlü jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal, önceki akşam gittikleri mekana "Yer yok" denilerek alınmadı.

ŞÖHRET BU KEZ KAPIYI AÇAMADI

Takvim'in haberine göre, sanat dünyasının en popüler çiftlerinden Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz hafta yaşadıkları bir olayla şöhretin her kapıyı açamayacağını tecrübe etti. Akşam yemeği için Reşitpaşa'daki lüks bir mekana giden ünlü çift, iddiaya göre rezervasyonları olmadığı için kapıda kaldı.

"ÜÇ KERE DE GELSENİZ, BEŞ KERE DE GELSENİZ..."

Lüks restorana giremediği için bozulan yakışıklı oyuncu, bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğini mekan yetkilisine iletince aldığı cevapla şoke oldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal'ı Girmek İstedikleri Mekana Sokmadılar

"İkinci kez geldiğimde böyle bir şey yaşamak istemiyorum" diyerek tepkisini gösteren İmirzalıoğlu'na restoran yetkilisinin "Üç kere de gelseniz, beş kere de gelseniz rezervasyonunuz olmadığı sürece içeri giremezsiniz efendim" dediği öğrenildi.

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmayan Türkiye'nin en ünlü jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu'nun aynı mekana gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Reşitpaşa Türkiye Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

SELİM SESLİ:

Bu dünya hayatına razi olmuş , dünya nimetleriyle krallar gibi yaşıyorsunuz. Sorsalar müslümanmısınız.Müslümanız dersiniz fakat dizilerden , eğlencelerden namaza , kulluğa zamanınız yok.Sanki edindiğiniz o malları o servetleri kabre götürebileceksiniz.Ömrünüzün sonuna kadar hıristiyanlar gibi yaşayıp, öldükten sonra da cenaze namazıyla,dualarla kurtulaçağınızı zannediyorsunuz.

144
4
yanıtYanıtla
S.n:

Kural herkese uygulanmalı çok güzel örneklerin artması ümidiyle.

134
0
yanıtYanıtla
Realist:

İyi olmuş. Ünlüsünüz diye ayrıcalığınız yok.

111
2
yanıtYanıtla
DANA:

Orayı Dizi seti sandı galiba

102
2
yanıtYanıtla
Franchising Dana:

::)))))

yanıt1
yanıt2
EMİRHAN:

Başka yemek yenecek yer mı kalmadı.İlla kazık mı yiyeceksiniz lezzetli olması için.

25
0
yanıtYanıtla
fault:

karnını doyurmuş göndermiş afiyet olsun

20
3
yanıtYanıtla
murat:

biz ünlüyüz her yere gireriz:)) hı hıııı o restoran sahibine selamlar:)) adamın dibi dibi ahaha

20
0
yanıtYanıtla
ahmet:

6 kere gelsem

17
1
yanıtYanıtla
Aslı:

KENAN GİBİ YAĞLI Bİ MÜŞTERİYİ KAÇIRAMAZSIN. GAZETECİLERİ PEŞİNDEN SÜRÜKLER BEDAVA REKLAMINDA OLUR. RESTORAN SAHİPİ İŞİ BİLMİYOR. FAZLA DAYANMAZ.

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title