Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk kareler geldi

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolünde yer aldığı polisiye dizi Alef'in detayları belli oldu. Başrol oyuncuları dizi için objektif karşısına geçip poz verdi.

Mistik bir polisiye dizisi olan Alef,2020 yılında BluTV ve FX'te aynı anda ekranlara gelecek. Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in başrollerini paylaştığı ve ödüllü yönetmen Emin Alper'in yöneteceği Alef, diziseverleri mistik bir polisiye bilmeceyi çözmeye davet edecek.

OYUNCULAR OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

SenaryosunuEmre Kayış'ın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimleri için buluştu. Kenan İmirzalığlu'nun bir tabure üstünde kütüphanede kitap okurken çekilen kare oldukça ses getirmişti. Alef'in bir sahnesinden olan fotoğraf karesinden sonra yeni fotoğraflar için sevilen oyuncular objektif karşısına geçti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk kareler geldi

ALEF'İN KONUSU NEDİR?

Sekiz bölümlük sıra dışı polisiye dizi, İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Osmanlı ve İslam Tarihi'nden izler taşıyan dizi, gizemli yönüyle oyunculara da büyük heyecan yaşatıyor. Bir seri cinayet vakasının peşine düşecek hırslı dedektif Kemal, tecrübeli ortağı Settar ve de bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar karakterlerine hayat verecek İmirzalıoğlu, Taylan ve Sözen, şimdiden 'Alef'in diziseverlerle buluşacağı günü bekliyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk kareler geldi

2020 YILINDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Temelleri tarihe dayanan ve tasavvufi öğelerle donatılmış mistik polisiye dizi, 2020 yılında BluTV ve FX'te aynı anda ekranlara gelecek. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi için izleyiciyi şimdiden büyük bir heyecan sarmış durumda.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk kareler geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Kenan İmirzalıoğlu Emin Alper BluTV Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500

Yorumlar (21)

70 LER:

DENİZ GEZMİŞ PARDİSO SU GİYMİŞ

7
6
yanıtYanıtla
Fatma:

Kenan İmirzalıoğlu adamsın.. başarılar diliyorum yeni dizinde.. çuval giysen yakışır bu kesin!!

11
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kışın ortasında hala güneş var,kar yağmıyacak galiba. :(((

6
3
yanıtYanıtla
Rimelli Erkek:

Ahmet Mümtaz Taylan çok tatlı birisi. Keşke onunla sevgili olsam. .

1
6
yanıtYanıtla
Şikeci 6alatasaray:

:D :D

yanıt1
yanıt9
ruzgar:

ben cok fazla skandinav dizileri izlerim bu kapak fotosu yabanci gelmedi bi copy hikaye olabilir

5
1
yanıtYanıtla
anime:

cardinal dizisinin çakması olabilir

yanıt4
yanıt2
birisi:

90 larda uzun pardüsoyu giydirtti millete Şimdide herkesin üstünde aynı montu göreceğiz

5
1
yanıtYanıtla
hakkı:

ya şu Türk dizileri bir türlü istenen sıçramayı yapamıyor. amerika dizileri gibi sağlam prodüksüyon, senaryo yok. günlük hayatı çekiyorlarmış gibi dizi çekiyorlar. ayrıca çok uzun diziler. ben artık bir dizi bekliyorum ABD dizileri ayarında hatta daha çarpıcı. neden mesela uzaylılarla ilgili bir dizi çekilmez. neyapalım katil polis dizisini. milyonlarca var zaten

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Yönetmen , Senarist, Oyunculardan kaynaklanıyor derhal Emekli olmaları lazım . Yeni yüzler ve gerçekten rol yapabilecek kapasitede olması lazım . Ya ben nedeyim bunlara bir kaşık suda boğasım geliyor gerçekten Yeter yönetmenlerde senaristlerde bu ülkeyi terketsinler rezil filimleri var çocuklar bile seyretmez çöplük filimlerin hepsi oyuncularda Kazma mimikleri oynamıyor birer robotlar sanki . Bırakın Bırakın Bırakın

yanıt4
yanıt1
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title