Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Saltık'ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Müzik camiasının efsane ismi Hasan Saltık, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kenan İmirzalıoğlu, cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Törende açıklama yapan İmirzalıoğlu, dostunu kaybettiğini belirterek "Öksüz kaldım" dedi.

Kalan Müzik'in sahibi ve kurucusu, müzik yapımcısı Hasan Saltık, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetmişti. Hasan Saltık dün Kartal Cemevi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Birçok ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde Kenan İmirzalıoğlu zor anlar yaşadı.

"KENDİMİ ÖKSÜZ KALMIŞ HİSSEDİYORUM"

Cenaze töreni boyunca gözyaşları bir an olsun durmayan oyuncu, tören sonrası Hasan Saltık'ın tabutunu öpmesi dikkatlerden kaçmadı. Saltık'ın vefasıyla ilgili açıklama yapan İmirzalıoğlu, "Tanıdığım en cömert, en paylaşımcı, en sevgi dolu adamdı. Müzik dünyasına yaptığını herkes biliyor ama özelinde dostluğu, muhabbeti bambaşkaydı. Bu sabah kahvaltımda hala gönderdiği bal vardı. Kendimi öksüz kalmış gibi hissediyorum" dedi.

Saltık'ın cenazesine birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Saltık'ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu

Kenan İmirzalıoğlu'nun gözyaşları

Kenan İmirzalıoğlu'nun gözyaşları

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Hasan Saltık Haberler

500

Yorumlar (3)

Başka Murat:

Şu kalabalık içinde 1 kişi bile; ya bende birgün ölücem, toprak altına gömülecem, birdaha konuşamayıp yemek yiyemicem, tv izlemek de yok, face ye bakmak, kavga edip didismek, huysuzluk yapmak bunları da yapamayacağım! Deyip de dusunmusmudur acaba?

37
5
yanıtYanıtla
mehmet yalkin:

Etrafımızdaki dost arkadaş dedigimiz insan kaliteside malesef düşüyor ,,böyle 1-2 tane arkadaşın olsa bir insan için yeterli ,,

yanıt19
yanıt1
Zeynep Nursen:

Günümüzde gerçek dost çok nadir bulunuyor, değerini bilmek lazım, gerisi menfaat, yalan dolan olmasa da olur

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title