Haberler

Kemal-Feryal Gülman Çiftine Maliye Darbesi

Boşanmalarıyla Gündeme Gelen Sosyetik Çiftin, Mal Kaçırma İddia Üzerine Maliye Harekete Geçti..

Sosyetenin ve iş dünyasının tanınmış ismi Kemal ve Feryal çiftinin, ihanet ve boşanma haberleri kamuyounu meşgul etmeye devam ediyor. Emlak, inşaat, turizm, değerli taş ticareti ve factoring işleri ile kısa sürede zengin olan Kemal Gülman (81), "ihanet, zina" sonucu boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Günlerce gazetelere konu olan çifti zor günler bekliyor.

Yapılan araştırmalara göre, hakkında birkaç kez dolandırıcılık davası açılan ve boşanma aşamasında alacaklılardan mal kaçırmaya hazırlandıkları öne sürülen Kemal ve Feryal Gülman çifti, Maliye kıskacına alındı.

MASAK SORUŞTURMA YAPIYOR

Kemal ve Feryal Gülman çiftinin şirketlerinin bulunduğu başta İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı olmak üzere, çeşitli illerdeki vergi dairelerinin harekete geçtiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, kısa adı MASAK olan Mali Suçları Araştırma Kurulu yetkililerinin de Gülman çiftinin 1.5 milyar doları bulan serveti ile ilgili soruşturma yapacağı ifade edildi.

CANNES'DA ACİL TOPLANTI

Gülman çiftinin çok yakın aile dostu yaptığı yeni açıklamada, çiftin Fransa'nın Cannes şehrinde olduğunu söyledi. Çiftin yazlık evlerinde bir araya gelerek, yeni gelişmeler üzerine Maliye ve MASAK'ın yapacağı operasyonlar hakkında durum değerlendirmesinde bulundukları öğrenildi.

FİLM GİBİ BOŞANMA

Sosyetenin ünlü isimlerinin boşanmasında Kemal Gülman'a ait 1.5 milyar dolarlık servetin 4'te 3'ünün, Feryal Gülman'a kalacağı iddia edilmişti. Daha sonra ise bu boşanmanın tamamen planlı olduğu ve Kemal Gülman'ın eski evliliklerinden olan 4 çocuğunu servetinden mahrum bırakmak için eşiyle beraber 'paravan bir boşanma' oyunu oynadığı da iddia edilmişti.

ALDATAN ALDATANA

Sosyetenin ünlü isimlerinden 49 yaşındaki Feryal Gülman, 21 yıllık eşi 81 yaşındaki Kemal Gülman'a, aldatma nedeniyle boşanma davası açmıştı. Öte yandan Feryal Gülman'ın da ünlü bir işadamıyla kocasını aldattığı iddia edilmişti.

Kaynak: MEVLÜT YÜKSEL / TAKVİM

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title