Haberler

Kaya Çilingiroğlu Esmer Bir Güzelle Yakalandı

Güncelleme:

Feraye Tanyolaç'tan 16 Temmuz'da boşanan iş adamı Kaya Çilingiroğlu esmer bir güzelle objektife yansıdı.

3.'üncü eşi Feraye Tanyolaç'dan 16 Temmuz'da boşanan Kaya Çilingiroğlu, yine çapkınlık yaparken yakalandı.

ÇAPKINLIK YAPMIYORUM DEMİŞTİ

Ayrılığın ardından "Evlilik bitti, Kaya gecelere döndü" şeklindeki haberlere 1 hafta önce şu yanıtı vermişti. "Külliyen yalan. Yemek yiyip evime gidiyorum. Magazinciler işi abartıyor. Çeşme tatilimde arkadaşlarımın eşleriyle fotoğraf çekip 'aşk' yazıyorlar. El insaf yani."

2 GECELİK KAÇAMAK

Posta'da yer alan habere göre, Ünlü iş adamı Çeşme'de İngiliz turist Sophie ile tanışıp 2 gece kaçamak yaptı. Sophie ile samimi bir şekilde yakalanan Çilingiroğlu, görüntülendiğini fark edince paniğe kapıldı.

GECELERİ SOPHIE, GÜNDÜZ HÜLYA VE ZEHRA'YLA

Kaya Çilingiroğlu 2 gece art arda bu macerayı yaşarken gündüzleri de Hülya Avşar ve kızları Zehra ile birlikteydi. Kaya Çilingiroğlu kısa bir süre önce de Feraye Tanyolaç ile Bodrum'da tatil yaptı. Bu arada Feraye Tanyolaç ile Kaya Çilingiroğlu boşanmalarına rağmen hala aynı evi paylaşıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

bizi ilgilendirmez bu haberler diyen arkadaşlar neden tıklar acaba bu sayfayı?ben de eski eşimle aynı evi paylaşıyorum hatta, onun da sevgilisi arada bir evimize misafirliğe gelir.biz böyle mutluyuz...

2
32
yanıtYanıtla
Hamdi DAYAR:

Cüneyt gibi yakışıklı olup parasız olacağınıza, paran olsun Kaya gibi sivri burnun olsun. Dünyada paranın açmayacağı hiçbir kapı yoktur. Hele parası olmasaydı bu burunla kim yüzüne bakardı.

15
2
yanıtYanıtla
MEMET:

kaya r çilingiroğlu eee para var hatun çok

13
0
yanıtYanıtla
asdaqsd D:

nie habere girdin o zman orhan :D

6
0
yanıtYanıtla
İSMİ LAZIM DEĞİL....:

ÇOK DA UMRUMDA... BANA HAYAT DERDİ ÖNEMLİ. KİMİN NE YEDİĞİ UMRAMDA MI

2
1
yanıtYanıtla
sayin apo turkiyenin katileri:

etin pahali olmasi onemli degil parasi olana , ve maymun olsanda para varsa tum 18 ler senindir......para havanida sevdirir.....

0
0
yanıtYanıtla
sen yaz:

mutlu olan arkadaşa soruyorum eski eşinizle hep beraber toplumu uğraşıyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title