Haberler

Kanal D'nin İddialı Dizisi Gülizar'da Reytinge Kurban Gidiyor

Güncelleme:

Bir süre önce 'Kızlarım İçin' dizisi final kararı alan Kanal D, şimdi de yayın hayatına başlayalı çok olmayan 'Gülizar' dizisinin ipini çekiyor.

Başrollerinde Zeynep Farah Abdullah ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yer aldığı Gülizar dizisinin final yapacağı konuşuluyor.

BEKLENEN PATLAMAYI YAPAMADI

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana reytinglerde beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Gülizar dizisinin kanal yönetimi tarafından ipi çekiliyor.

KANAL D'NİN YÜZÜ GÜLMEDİ

Sezon başından beri dizilerde istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D, birçok yapımı yayından kaldırdı.

Konuyla ilgili yapım şirketinden yapılacak açıklama bekleniyor;

Kanal D'nin İddialı Dizisi Gülizar'da Reytinge Kurban Gidiyor

Kanal D'nin İddialı Dizisi Gülizar'da Reytinge Kurban Gidiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Cündübeyoğlu Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

VATANDAŞ RIZA:

KONU YOK RASTGELE DİZİ ÇEKİYORLAR

7
1
yanıtYanıtla
REYTİNG ÖLÇER KİMDİR:

Biz zevkle seyrediyorduk nedense böyle normal sayılan diziler yok ediliyor Adını Sen Koy gibi saçma sapan diziler yayında kalır iken bunların kaldırılması akla toplum mühendisliği ve milleti salaklaştırma projelerini akla getiriyor. Kimdir bu reyting ölçer? Bir zamanlar da FETÖ Zaman gazetesini 1 numara olarak yazar çizerdi. Saktekarlık mı var bu işte de?

5
2
yanıtYanıtla
Eliiifff:

Dizi ATV ve TRT 1 DE İZLENİR.

2
4
yanıtYanıtla
ads:

en ahlaksız diziler atvde! ne zaman atv yi açsam iğrenç tonda bir bağırma ! haftalık dizi fragmanlarında hep bi bağrış çağrış hep bi entrika!

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

Türk dizileri izlemiyorum çok şükür çünkü hep aynı konular aynı tarzda diziler . . neyin nolacağı direkt tahmin ediyorsun, dizi dediğin seni şaşırtacak başrolü tekrar öldürüp diriltmeyecek . . ama nerdeee

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslında bütün dizilerin çoğu cırt yayında olanlarıda bazı oyuncuların performansı götürüyor elveda rumeli ikinci bahar gibi kaliteli yapımlar artık çekilmiyor

6
0
yanıtYanıtla
aq:

beter olsun uyuz kanal her haberde çocuklar duymasın şeytanları mı diye açıyorum hayal kırıklığına uğruyorum! şu iğrenç dizi ne zaman bitecek!!!

2
2
yanıtYanıtla
fevzi:

Tüm dizilerin canı cehenneme, dizi seyretmiyorumki.

3
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Yesil Deniz gibi diziler olsun yaaaaaa, ben köy hayatini cok seviyorum

3
1
yanıtYanıtla
KAAN:

Dizi atv de izlenir

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title