Haberler

'kadın Gibi' Kadın Bulmak Zor

Yasemin Bozkurt'un Cine 5'te hazırlayıp sunduğu 'Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası' adlı programına katılan Tolga Savacı ve Betül Şahin, ilginç açıklamalar....

Yasemin Bozkurt'un Cine 5'te hazırlayıp sunduğu 'Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası' adlı programına katılan Tolga Savacı ve Betül Şahin, ilginç açıklamalar yaptı. Uzun süredir Nermin Bezmen ile birlikte olan Tolga Savacı, birlikteliklerinin mutlu şekilde devam ettiğini söyledi: "Yuvayı dişi kuş yapar; erkekler kadınlara göre daha saftır. Nermin 'kadın gibi' bir kadın. Günümüzde 'kadın gibi' kadın bulmak zor." Betül Şahin ise programda; Osman Yağmurdereli'nin ölümünün ardından gazetelere verdiği "Canımı kaybettim. Seni unutmayacağım" ilanıyla birlikte ortaya atılan aşk iddialarına yanıt verdi. Yağmurdereli'yi baba gibi gördüğünü söyleyen oyuncu, "Yaşadıklarım yüzünden sektörden iki yıl uzak durdum ama kırgınlığım geçti" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yasemin Bozkurt Nermin Bezmen Tolga Savacı Betül Şahin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title