Haberler

İzmir: İzmir'de Duman - Müslüm Gürses Konseri

Üçüncü Albümleri 'Seni Kendime Sakladım' ile Rock Müzik Tutkunlarının Beğenisini Bir Kez Daha Kazanan Duman Grubu, Fuar Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda Konser Verdi. İzmir'e Birçok Kez Gelen Ünlü Grubun Bu Seferki Sahne Programı Daha Öncekilerden Farklıydı. Sebebi İse Arabesk Müziğin Önemli İsimlerinden Müslüm Gürses'in Geceye Konuk Sanatçı Olarak Katılmasıydı.

Üçüncü albümleri 'Seni Kendime Sakladım' ile rock müzik tutkunlarının beğenisini bir kez daha kazanan Duman Grubu, Fuar Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. İzmir'e birçok kez gelen ünlü grubun bu seferki sahne programı daha öncekilerden farklıydı. Sebebi ise arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses'in geceye konuk sanatçı olarak katılmasıydı.

Kaan Tangöze, Ari Barokas, Alen Konakoğlu ve Batuhan Mutlugil'den oluşan Duman grubu, Fuar Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Konser boyunca birçok ark?y? hayranlar? ile birlikte seslendiren grup, bir süre sonra sahneye Müslüm Gürses’i çağırdı. Gençlerin alkış ve tezahüratları ile karşılanan Gürses, rock müziğin dışına çıkarak, Duman ile birlikte 'Tanrı İstemezse', 'Olmadı Yar' ve 'Çile Bülbülüm' gibi şarkıları söyledi. Daha önce İstanbul ve Ankara'da yine birlikte konser veren Duman ve Müslüm Gürses, İzmirlilerin de beğenisini kazandı. Konser alanını dolduran binlerce rocksever, serin havaya rağmen eğlence dolu saatler yaşadı. Gecenin sakin bir atmosferde geçmesi, alışılmışın dışında bir Müslüm Gürses konseri olarak yorumlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title