Haberler
BBC

Slumdog Millionaire'in yıldızı ünlü aktör Irrfan Khan hayatını kaybetti

Güncelleme:

Milyoner (Slumdog Millionaire), Pi'nin Yaşamı ve Jurassic World gibi gişe rekortmeni filmlerindeki rolleriyle tanınan ve kanser tedavisi gören ünlü Bollywood aktörü Irrfan Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti.

Milyoner (Slumdog Millionaire), Pi'nin Yaşamı ve Jurassic World filmlerindeki rolleriyle tanınan ve oyunculuğu ile birçok ödül alanBollywood aktörü Irrfan Khan, kansere yenik düştü.

KANSER TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Hindistan'ın batısındaki Mumbai kentinde bir hastanede öldüğü belirtilen Khan'a 2018'de "nöroendokrin tümörü" teşhisi konulmuştu. Irrfan Khan, İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir hastanede ameliyat olmuş, daha sonra hayranları için bir açık mektup yayımlayarak kanser tedavisi sürecinde "yaşadığı acı ve belirsizlikleri" anlatmıştı.

Slumdog Millionaire'in yıldızı ünlü aktör Irrfan Khan 53 yaşında öldü

ÖLÜM HABERİ SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Khan'ın ölüm haberini sözcüsü duyurdu. Ünlü oyuncunun kanserle uzun süreli bir savaştan sonra hayatını kaybettiği açıklandı. Ölüm haberinin duyulmasından sonra sosyal medyada dünyanın farklı yerlerinden binlerce kişi üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaştı.

Slumdog Millionaire'in yıldızı ünlü aktör Irrfan Khan 53 yaşında öldü

"BÜYÜK BİR KAYIP"

Bollywood yıldızları ve siyasetçiler de Twitter mesajlarında Khan'ın ölümünü "büyük bir kayıp" olarak niteledi. Khan 2013'te Paan Singh Tomar filmindeki başrolüyle Hindistan Ulusal Film Ödülü'nü kazanmıştı.

Slumdog Millionaire'in yıldızı ünlü aktör Irrfan Khan, öldü

IRRFHAN KHAN KİMDİR?

7 Ocak 1967 Hindistan'da doğan ünlü aktör 30 yılı aşan sinema kariyerinde 50'den fazla yerli filmde yer aldı. Bollywood filmleri ile tanınan Hintli aktör, yer aldığı ingilizce yapımlar olanThe Namesake, New York, I Love You, A Mighty Heart, Slumdog Millionaire, The Amazing Spider-Man, and Life of Pi ile adını tüm dünyaya duyurdu.

BBC

Irrfan Khan Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (16)

dikkatli okuyucu:

1962 doğum olan birisi nasıl 53 yaşında hayatını kaybediyor

2
2
yanıtYanıtla
elif:

62 değil, 67 doğumlu

yanıt1
yanıt0
şafak arıbaş:

1967 DOĞUMLUU

yanıt1
yanıt0
Rotrad:

O kadar filmlerde oyna, dünyaca ünlü ol ama derdinin çaresi olmasın. Hayat böyle birşey işte...

3
0
yanıtYanıtla
Gül:

Yazik :(((

2
0
yanıtYanıtla
w:

kime yazık

yanıt0
yanıt1
Bunrator:

Tam bir halk adamıydı, masum köylü rollerinde çok iyiydi. İyiliği onu tüketti.

2
0
yanıtYanıtla
ZZ:

hatta ramboya bile rakipti

yanıt0
yanıt0
Bahar:

Nasıl üzüldüm anlatamam son çektiği filmini yeni izlemiştim nekadar iyi görünüyordu orada mekanın cennet olsun güzel adam

0
1
yanıtYanıtla
Rahab:

Teselli istersen bir omuzbalı kadar uzağındayım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title