Haberler

Aylar önce ortaya atılan iddia doğru çıktı! İrem Derici'den gündemi sarsan aldatılma itirafı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yılbaşı gecesi çıktığı İbo Show'da magazin gündemini derinden sarsan bir itirafta bulundu. Yaklaşık üç ay önce sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatıldığı iddia edilen Derici, söz konusu dedikoduyu isim vermeden doğruladı. Derici, "Çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım anladım. Evet 3-4 ay önce aldatıldım. Allah cezalarını verecek" dedi.

İrem Derici, 2021'in kasım ayında ortaya atılan Cem Belevi tarafından aldatılma iddialarını ilk kez doğruladı. Derici, kısa süreli birlikte olduğu meslektaşı Belevi tarafından aldatılınca sosyal medya hesaplarından şarkıcıyı takipten çıkmıştı.

"ZEKİ BİR KADINIM ANLADIM"

Derici, yılbaşı programı için katıldığı İbo Show programında isim vermeden itirafta bulundu. Geceye elbisesiyle damga vuran şarkıcı, "Herkesi her şeyi affettim. Yeni yıla içimde kinle ve nefretle girmek istemiyorum. Çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım anladım. Evet 3-4 ay önce aldatıldım. Allah cezalarını verecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İrem Derici Cem Belevi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Ayaz Karahanlı:

yapmadın halt yok bide aldatıldıgını anlatıyorsun..

8
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bosver Irem"ciiim ya, sana gelinceye kadar kimleeeer kaaaaac kere aldatildi bilmiyor musun? Sorun degil, bir kerecikten birsey olmaz yani.

5
1
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

aldatildik ldatildik sevda boyle degil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title