Haberler

İlhan Şeşen Sakaryalıları Coşturdu

Adapazarı Belediyesi, mayıs ayının son kültür sanat etkinliği çerçevesinde sevilen sanatçı İlhan Şeşen'i konuk etti.

Adapazarı Belediyesi, mayıs ayının son kültür sanat etkinliği çerçevesinde sevilen sanatçı İlhan Şeşen'i konuk etti.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde her yıl eylül ayından mayıs ayına kadar düzenlenen kültür sanat etkinliklerinin son programı olan İlhan Şeşen konserine, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren İlhan Şeşen, programında yerel sanatçılara hünerlerini sergileme fırsatı verdi. Gitar öğrencisi gençlere ve yerel sanatçılara sahne fırsatı veren Şeşen, hayranlarından takdir topladı.

Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, program sonunda günün anısına İlhan Şeşen'e plaket verdi. Vermiş olduğu konserden büyük haz aldığını, Adapazarı'na gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Şeşen, kendisini böylesine sevgi yüklü ve kaliteli bir toplulukla buluşturan Adapazarı Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sevilen ve hit olmuş parçalarını Adapazar'lı hayranları için seslendiren Şeşen, hayranları tarafından ayakta alkışlandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İlhan Şeşen Erol Aydın Orhangazi Adapazarı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title