Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de ikinci soruda kullandığı joker hakkına kendi de şaşırdı: Çok basitmiş

Güncelleme:

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan bir yarışmacının ikinci soruda kullandığı joker şaşkına çevirdi. "'Türk alfabesindeki ilk ünsüz 5 harfi say' diyen öğretmene öğrenci hangi cevabı verirse sözlüden yüksek not alacaktır?" sorusu karşısında heyecanına yenik düşen yarışmacı seyirci joker hakkını kullandı. Yarışmacı soruya doğru yanıt verdikten sonra joker hakkını bu soruda kullanmasına kendi de şaşırarak "Çok basitmiş." dedi.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında İrem Molluhasanoğlu isimli yarışmacı, ikinci soruda heyecanına yenik düşerek seyirci joker hakkını kullandı. "'Türk alfabesindeki ilk ünsüz 5 harfi say' diyen öğretmene öğrenci hangi cevabı verirse sözlüden yüksek not alacaktır?" sorusuna seyircilerin yardımıyla doğru cevap veren Molluhasanoğlu, cevap sonrası joker hakkını bu soruda kullandığı için kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?"e katılan yarışmacı İrem Molluhasanoğlu, heyecanına yenilen yarışmacılardan oldu. İlk soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, ikinci soru olan baraj sorusunda elenmekten son anda kurtuldu.

İkinci soruda kullandığı joker hakkına kendi de şaşırdı: Çok basitmiş

"TÜRK ALFABESİNDEKİ İLK ÜNSÜZ 5 HARFİ SAY"

"'Türk alfabesindeki ilk ünsüz 5 harfi say' diyen öğretmene öğrenci hangi cevabı verirse sözlüden yüksek not alacaktır?" sorusu sorulan Molluhasanoğlu, "1,3,5,7,9", "b,c,ç,d,f", "do, re, mi, fa, sol", "proton, nötron, elektron" şıkları arasında cevapsız kaldı.

İkinci soruda kullandığı joker hakkına kendi de şaşırdı: Çok basitmiş

SEYİRCİLERİN YARDIMIYLA ELENMEKTEN KURTULDU

Heyecanlandığını ifade eden yarışmacı, seyirci joker hakkına başvurdu. Seyircilerin yüzde 95'i "b,c,ç,d,f" harflerinin yer aldığı B şıkkını seçti. Molluhasanoğlu seyircilerin yardımıyla soruyu doğru yanıtladı.

İkinci soruda kullandığı joker hakkına kendi de şaşırdı: Çok basitmiş

JOKER KULLANDIĞI SORUYA KENDİ DE ŞAŞTI

Soruyu yanıtladıktan kısa süreli şaşkınlık yaşayan yarışmacı, "Çok basitmiş." dediği soruda joker hakkı kullandığı için pişmanlık yaşadı. Öte yandan Molluhasanoğlu, ilerlediği yarışmadan 30 bin TL alarak yarışmaya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Televizyon Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (11)

Sinan Yavaş:

6 yaşındaki yiğenim bile doğru cevap verirdi. Bu yaşına kadar nasıl gelmiş bu? Bir de oy kullanıyor bu cidden çok yazık

90
2
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Formatına uygun bir yarışma. Beyin varla yok arası yarışmacı. Veya fazla zekadan günlük hayatı sosyal hayatı unutmuş yarışmacılar.

yanıt4
yanıt0
sedat :

Böyleleri neden bilgi yarışmasına başvurur ki?

47
1
yanıtYanıtla
varkaran gül:

yirmi iki senelik iktidarın eğitiminin alt yapısı aptal nesil

26
5
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

kadın güzelliğinden haber olmuş , haberin haber değeri yok

16
5
yanıtYanıtla
Spectrum:

Güzellik görecelidir. Hangi açıdan baktığınada bağlı en nihayetinde.. Kalıcı olan zeka güzelliğimi yoksa geçici olan dış güzellik mi. Kimse için kötü düşünmek istemem, haddime değil. Rabbim gönlüne göre hayat yaşatmayı nasip etsin demek düşer

yanıt2
yanıt0
Bükücü:

Ben kadına değil de seyircilerden yüzde 5'i nasıl yanlış cevap verdi ben ona şaşırdım

18
0
yanıtYanıtla
Spectrum:

Bu soruyu cevaplayamayacak kadar kör cahilsin be kardeşim, hangi akla ve caserete dayanarak çıktında rezil ettin kendini ?

16
0
yanıtYanıtla
JY:

ONEMLI DEGIL GUZEL HATUN EVDE KALMAZ ALICISI CIKAR. COK DEGIL AMA 30 TL'YI DE KAPTI KENDINI TV DE GOSTERMISDE OLDU.

11
0
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

Ayna karşışımda makyaj yapamaktan egitimine fırsat gelmemiştir

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title