Haberler

"Huzur Sokağı" Ekranda Büyük Bir Boşluğu Doldurdu

Güncelleme:

Oyuncu Caner Kurtaran 'Huzur Sokağı'nın başarısını değerlendirdi: İzleyici hep aynı hikayeleri izlemekten sıkıldı.

atv ekranlarında yayınlanan 'Huzur Sokağı' dizisinde, zengin işadamı 'Selim' karakterini canlandıran Caner Kurtaran, dizi ekibinin çok yapıcı olduğunu ve huzurla çalıştıklarını söylüyor. Caner Kurtaran, diziyi ve rolünü anlattı:

'Yaprak Dökümü' de 'Huzur sokağı' gibi romandan dizileştirilen bir eserdi. Böyle olunca; kurgular, ilişkiler daha sağlam temelli ilerliyor. O yüzden zevkle oynuyorum.

HUZURLUYUZ!

Çok fazla dizi izleyen biri değilim ama tekliften sonra altı bölüm izledim. Görüntüler harika, çekimler çok güzeldi.

Benim alışkın olduğum dizi sektörü; vahşi bir sektör ama burada hiç öyle bir şey yok. Yapımcı, yönetmen, oyuncular ve set ekibi çok iyi; herkes güleryüzlü... Ekip yapıcı ve çok olumlu. Ekipte Güven Hokna'yı daha önceden de tanıyordum. O yüzden hiç sorun yaşamadım. Bu dizide gerçekten huzur var.

'Huzur Sokağı'nın başarısı, izleyicinin aynı hikayeleri görmekten sıkılmasından kaynaklanıyor. Bu konuda büyük bir açık varmış. 'Huzur Sokağı' da bu boşluğu doldurdu.

ROLE KAFA PATLATTIM

1970'lerde yazılmış ve dikkat çekmiş bir romanın, şu anda bu kadar ilgi görmesi; ülkemizin içinde bulunduğu durumla alakalı olabilir. Ben kitabı bu rol teklif edildikten sonra okudum ama birçok kişi zaten okumuş.

Kitabı okuduğumda 'Selim' karakteri gözümde birebir canlandı. Yönetmenle de çekim başlamadan önce konuştuk. Sonuçta yönetmenin kafasındaki hayali canlandırıyorsun. Ben onunla ne kadar anlaşırsam, hikaye o kadar doğru gidiyor. Seyirci o zaman inanıyor. Bu role bayağı kafa patlattım. O konuda biraz takıntılıyım.

REYTİNG KAYGISI TAŞIYORUM

Tabii ki reyting kaygısı yaşıyorum. Sonuçta herkes bu işi para kazanmak için yapıyor. Konu iyiyse, bu da gönül rahatlığı veriyor ama gerçekçi olmak da lazım; reyting de önemli.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Caner Kurtaran Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title