Haberler

    Hemcinsiyle dudak dudağa pozları olay olan Senem Kuyucuoğlu hakkında bomba 'ameliyat' iddiası

    Güncelleme:

    Sevgilisi Medis Mir'den ayrıldıktan sonra Yasemin Ada Börü ile aşk yaşamaya başlayan ve sevgilisiyle dudak dudağa pozları olay olan Senem Kuyucuoğlu'nun erkek olmak için ameliyat sırası beklediği iddia edildi.

    2009 yılında katıldığı yarışmayla tüm Türkiye'ye ismini duyuran ve daha sonra hemcinsi Melis Mir'le yaşadığı aşk nedeniyle bir anda magazin gündeminde ilk sıraya oturan Senem Kuyucuoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kuyucuoğlu, sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı.

    "ERKEK OLMAK İÇİN AMELİYAT BEKLİYOR"

    Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında, Senem Kuyucuoğlu hakkında konuştu. Serengil, "Senem Kuyucuoğlu erkek olmak için ameliyat olmayı bekleyen, isteyen, arzulayan..." derken sesi yayında sessize alındı.

    Hemcinsiyle dudak dudağa pozları olay olan Senem Kuyucuoğlu hakkında 'ameliyat' iddiası

    "ESKİDEN BERİ CİNSEL TERCİHİ BELLİ"

    Serengil konuşmasının devamında "Eşcinsel olduğunu açıklamış ve eskiden beri cinsel tercihi belli olan, kız arkadaşıyla öpüşürken fotoğrafları olan biri..." ifadelerini kullandı.

    Hemcinsiyle dudak dudağa pozları olay olan Senem Kuyucuoğlu hakkında 'ameliyat' iddiası

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Senem Kuyucuoğlu Seren Serengil Amelia Hamlin Türkiye Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Murat Vural:

    Ahirzamanda kadın kadınla yetinmeye başladığında kıyamete hazır olun. Hz. Muhammed Mustafa sav .

    142
    29
    yanıtYanıtla
    pumpkinspice:

    Çarpıtmayın böyle bir hadis yok. Eş cinselliği sadece kadınlar yapıyormuş gibi davranmayın. Kıyamete yakın; Erkekler kendilerini kadınlara, kadınlar da kendilerini erkeklere benzetecekler.

    yanıt1
    yanıt1
    Blabla:

    2000 yıllık masallarla yaşamayı bırakın.

    yanıt1
    yanıt3
    mojo risin:

    Hissetmediği bir şeyi yaşam olarak kabullenmesinden iyidirr.. hiç değilse para kazanıyorum diye smaç yükselip block yapıp milli kadın sporcu olmaya dewam etmiyor..neyse onu istiyor..kolpa yapmıyor..

    31
    76
    yanıtYanıtla
    pumpkinspice:

    Hz. Muhammed; kadınlara benzemeye çalışan erkeklere ve erkeklere benzemeye çalışan kadınlara lânet etti. Yukarıdaki arkadaşın dediği ise sanki sadece kadınlar eşcinsellik yapıyormuş gibi cinsiyetçi yaklaşımı hiç hoş değil. Her ikiside lanetlenmiştir ve kıyamet alametidir.

    51
    11
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title