Haberler

Hanife Gürdal, mini elbiseli pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti

Güncelleme:

Evlilik programıyla adını duyuran ve sonrasında başörtüsünü çıkarmasıyla gündeme gelen Hanife Gürdal, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Gürdal, bu sefer de mini elbisesiyle salıncağın üzerine çıkarak poz verdi.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarının aranan ismi Hanife Gürdal, başörtüsünü çıkardıktan sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Gürdal son olarak mini elbiseli pozunu paylaştı.

KISA ELBİSESİYLE SALINCAĞIN ÜZERİNDE POZ VERDİ

Yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hanife Gürdal, çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle çektirdiği videoları paylaşan Gürdal, son olarak elbisesiyle salıncağın üzerine çıkarak poz verdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gürdal, bu pozlarını da "Bu salıncaklar, balonlar şahane şeyler bir de çiçekli elbise giyen kızlar" notuyla paylaştı.

Hanife Gürdal, mini elbiseli pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Hanife Gürdal'ın fotoğrafını beğenenlerin yanı sıra birçok da tepki yorumu geldi. Gürdal'ın pozlarına "Amacı ne acaba iyice kendini çıplaklaştırıyor" ve "Baya bir açıldın" yorumları yapıldı.

Hanife, 25 gün önce de sevgilisinin kucağına atlayarak boynuna sarıldığı anların videosunu yayınlamış ve yine tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Hanife Gürdal, mini elbiseli pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti

Hanife Gürdal, mini elbiseli pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Haberler

500

Yorumlar (94)

ASLI:

HATUN ARAP KÜLTÜRÜNDEN KURTULDU NEFES ALDI YAŞAMAYA BAŞLADI

14
109
yanıtYanıtla
Kamyoncu reco:

GÜLÜM BENİM

yanıt19
yanıt7
kardelen:

Allah sana ve seni destekleyenlere akıl fikir versin

yanıt17
yanıt3
YASEMİN:

AH BEYİNSİZ ASLI ARAP KÜLTÜRÜ DİYE BİRŞEY YOK. TESETTÜR BÜTÜN MÜSLÜMAN KADINLARA FARZ. NE KADAR BİLGİSİZ NE KADAR CAHİLSİN. .

yanıt33
yanıt8
SURETİ:

AH BEYİNSİZ YASEMİN, MÜSLÜMAN KADINLARA FARZ KILINAN GİYİM ŞEKLİ SENİN SOKAKLARDA GÖRDÜĞÜN SÜSLÜMAN TESETTÜR GİYİM TARZI DEĞİL BE GÜZELİM, NE KADAR BİLGİSİZ NE KADAR CAHİLSİN. . . (İKİ DEĞİL ÜÇ NOKTA)

yanıt20
yanıt1
abdurahman yildirim:

allah kimseyi yoldan cikarmasin..

44
0
yanıtYanıtla
tr:

allah kimseyi yoldan çıkarmaz insanların kendi iradeleri bu allahı bu tür işlere karıştırmaktan vazgecin artık siz bu sözleriniz ile zaten allaha iftira atıyorsunuz madem allah yoldan çıkardı ise kızın suçu ne ozaman allah kuluna düşmanmı cahil

yanıt1
yanıt0
Abuzergadayıf:

Amin

yanıt0
yanıt0
...:

Aminn

yanıt0
yanıt0
Dgray Man:

Ülkenin derdi hanife oldu

42
2
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title