Haberler

Hande Fırat, Kucağında Çocuklu Kadını Tekmeleyen Kocaya Sert Çıktı: Ruh Hastası

Güncelleme:

Van'da bir şahısın sokak ortasında yanında bebeği bulunan kadına tekmeler attığı görüntülere tepki gösteren Hande Fırat, "Ciddi şekilde tedavi etmek gerekiyor" dedi.

Van'da bir şahıs, sokak ortasında yanında bebeği bulunan kadına defalarca tekme attı. O anlar çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Görüntüler CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Parametre' programında gündeme geldi. Olaya çok sert tepki gösteren Hande Fırat, "Bazen sessiz kalıp protesto etmek istiyorum. Böyle bir şey yok" dedi.

"BÜTÜN PARTİLER BİR ARAYA GELMELİ"

Geçen sene 400 kadının öldürüldüğünü hatırlatan Fırat, "Hasta dolu. Gerçekten ruh hastası dolu. Ciddi şekilde tedavi etmek gerekiyor. Artık çok net söylememiz gerekir: Bu işlerde yargıda indirim kararı olmaz. Bu işle mücadele edilecekse hukuğu, siyaseti, A'dan Z'ye tüm partiler bir araya gelip mücadele edecek. Şaka yapmıyorum. Memlekette bu tarz insanlara yönelik tedavi projesi başlatıp bunları tedavi etmek lazım" şeklide konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Fırat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

saffet kara:

övle yada böyle kadına kalkan el kırılır kardeşim nedemek kadına şiddet onu anası sen dövesin diyemi doğurdu yok öyle bişey anlaşamıyorsan medeni bir insan gibi boşanırsın dövdüğün kadını yatağına nasıl alacan ayıptır günahtır lütfen akıllı olalım nekadar hatalı olursa olsun kadına el kalkmaz

9
0
yanıtYanıtla
eses:

Bu iş kadını erkeği yok insan olmak lazım. bu ne kadına ne erkeğe ne bir hayvana yapılır. Ata erkil demek dövmek değil yaşatmaktır.

9
0
yanıtYanıtla
Aysegul:

Allahtan korkun. Bu dunyaya Allaha kul olmaya geldik, kocaya kole olmaya degil! Bu nasil bir zihniyet!

9
0
yanıtYanıtla
inegöl:

olayın şekli ortada duyuyorsanız kadın yapma ayıp diyor adam tekme atıyor . adam sa tabi

8
0
yanıtYanıtla
Aydın:

Bu kadın şikayetçi olamaz Neden Ne yicek ne içecek nerde kalcek barınacak kucağında çocuk hangi parayla ihtiyacını karşılayacak Polis veya kanun o kişiden şikayetçi olması lâzım Devlet masa başında bunları bilmiyor değil bi li yor

7
0
yanıtYanıtla
AMKBÖYLEİNSANLIGIN:

YORUMLARIN HEPSİNİ OKUDMDA Bİ BAKTIM YÜZDE 70 İ DAYAKLIK YORUM YAPANLARN HALA ADAMI YÜCELTİYOSUNUZ AMK BÖYLE DÜŞÜNCENİN

5
0
yanıtYanıtla
Aydkb:

Suç ve ceza uygun olmalı, yani ceza caydırıcı olmalı. İnsanlar sanki suç işlemeye özendiriliyor, sonuç kötü.

5
0
yanıtYanıtla
Eda:

Kadınlarımız muhtaç dayakda yese sesini çıkaramıyor çünkü sahip çıkanı yok bebeğiyle çalış desen çalışamaz ama almanyada kadın dayak mı yedi boşar kocasını devlette maaş bağlar çocuğunada kendinede kirasınıda öder ne zaman çocuk büyür okula başlar gel şimdi çalış sana iş bulcaz der ama iyi ama kötü işde bulur dayak yemekten iyidir ???

4
0
yanıtYanıtla
KAAN:

MALESEF ÜLKEMİZDE BÖYLE TOPLUMSAL OLAYLAR ARTIYOR VE RUH HASTALARININ SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

4
0
yanıtYanıtla
ilhanpdr:

Allah korkusu olmayan hayvannnnn

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title