Haberler

Hande Doğandemir Eski Ücretini Üçe Katladı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu yükselen başarı grafiğini ücretine de yansıtarak, dizilerdeki bölüm ücretini 7 bin liradan 25 bin liraya yükseltti.

İki yıl önce bölüm başı 7 bin lira alan genç oyuncu Hande Doğandemir, yeni projesinden 25 bin lira kazanacak.

SAYISIZ DİZİ TEKLİFİ ALDI

Son dönemin parlayan yıldızı Hande Doğandemir'in şöhreti her geçen gün artıyor. Genç oyuncu, bir dönem rol aldığı Güneşi Beklerken dizisinde reyting rekorları kırarak adını duyurmuştu.

Rol aldığı 'Bana Masal Anlatma' isimli sinema filmi 1.5 milyon kişi tarafından izlenen genç oyuncu, ücretine de bu doğrultuda gözle görülür bir zam yaptı. Sayısız dizi teklifi alan Doğandemir, ince eleyip sık dokuduktan sonra Mehmet Aslantuğ ile birlikte başrolü paylaşacağı projeye 'Evet' demişti.

7 BİN LİRA ALIYORDU

Aslantuğ'un kızını canlandıracak olan Doğandemir'in yeni rolü için 25 bin liraya anlaştığı öğrenildi. Şöhreti yakaladığı ilk dizisinden, 2 yıl önce 7 bin lira kazanan başarılı oyuncu, ücretine üç kattan fazla zam yapmış oldu.

BURSİN DE ZAMLANDI

Gü­ne­şi Bek­ler­ke­n dizisinde Hande Do­ğan­de­mi­r'­le ay­nı üc­re­ti alan Ke­rem Bur­sin de ikin­ci pro­je­sin­de yıl­dı­zı­nı par­la­tıp bö­lüm ba­şı üc­re­ti­ni 30 bin li­ra­ya çı­kar­mıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Güneşi Beklerken Hande Doğandemir Mehmet Aslantuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

SANSAR Mobil-ANDROID:

hiç güzel değil

28
5
yanıtYanıtla
kokomobilWeb@haberler.com:

Bunun neresi guzel yaaa sevimsiz

25
6
yanıtYanıtla
KAHREDEN MÜHENDİS:

bir mühendis olarak ülkenin halinden utanıyorum. yaklaşık 1, 5 milyon öğrenci arasından sınavla sıyrılmışım, uzun ve ağır bir öğretimden, kpss ve benzeri tezgahlardan geçmişim, aldığım maaş ayda 2, 500 TL. hatuna bak, bi dekolte, bi bacak, bir göğüs şov, gelsin 25. 000 TL. LANET OLSUN.

22
1
yanıtYanıtla
azrail:

işçi alınteriyle üretir asgari ücrete talim, bunlar ''hiç'' üretir 25 bin. . . ama unutma azraille karşı karşıya geldiğimizde ''kaç lira alıyorsun ona göre canını alayım'' demeyecek. . . o zaman vereceğin tek ücret son nefesin olacaktır, işte gerçek ücret budur. . .

17
4
yanıtYanıtla
VANLIIIMobil-ANDROID:

iyyy cok itici vala hic güzel degil

13
5
yanıtYanıtla
gizemmobilWeb@haberler.com:

Dizilerde oynatmayın şunu güzel kız mi yok bu ne boyle

13
5
yanıtYanıtla
AHMET NS NS NS ONSOmobilWeb@haberler.com:

Çok değişik bi güzelliği var maşaallah. Allah sahibine bağışlasın

8
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

buna güzel diyenlerin aklina sasarim

13
2
yanıtYanıtla
Bade:

2-3 bölüm sonra biter

12
2
yanıtYanıtla
canmobilWeb@haberler.com:

Bir dizide tutuldu senaryodan dolayi onun disinda begenmiorum tutulmazda bence

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title