Haberler

Hamile Olduğu Konuşulan Irina Shayk, Karnını Saklayarak Geziyor

Güncelleme:

Bradley Cooper ile aşk yaşayan Irina Shayk'ın hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü model, karnı belli olmasın diye her yolu deniyor.

Model Irina Shayk'ın hamile olduğuna dair gündeme düşen iddialar sürerken ünlü model henüz bir açıklama yapmış değil...

MAGAZİN BASINI BU HABERE KİLİTLENDİ

Victoria's Secret 2017 defilesi kadar defilede yürüyen melek Irina Shayk'ın hamile olduğu ididası da gündeme bomba gibi düşmüştü.

GÖRÜNTÜLER HER ŞEYİ ORTAYA KOYUYOR

Model Irina Shayk'ın hamileliği iddiası henüz modelin ağzından doğrulanmasa da modelin görüntüleri pek de soru işaretine yer bırakmıyor.

ÇANTA İLE KARNINI SAKLADI

Bradley Cooper ile aşk yaşayan Irina Shayk, Beverly Hills Hotel çıkışında görüntülendi. Shayk'ın rahat elbisesi ve elindeki çanta ile karnını saklaması gözlerden kaçmazken elmas ve zümrütten oluşan nişan yüzüğü de dikkatleri çekti.

BEBEĞE İSİM DÜŞÜNMEYE BAŞLADILAR

Edinilen bilgilere göre; Bradley Cooper ve Irina Shayk bebekleri için isim düşünüyorlar. İkiliye yakın kaynaklar, Irina Shayk'ın anne olacağı için çok heyecanlı olduğunu ve halihazırda bir kaç isim için karar verdiklerini ifade ediyor. İddialara göre Shayk ve Cooper bebeklerinin cinsiyetlerini de biliyor.

FAZLA SAYIDA ÇOCUK İSTİYORLAR

Çiftin gelecekte daha fazla çocuk sahibi olmak istediği de konuşuluyor. Kaynaklar, Irina Shayk'ın çalışmaya devam ettiğini ama istediğini de yediğini söylüyor.

İşte o anlardan kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bradley Cooper Irina Shayk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title