Haberler

Haluk Levent, "Ahbap'lar eğlencede" diyerek yayınlanan videoya isyan etti: Uğraşmayın, bırakın çalışsınlar

Güncelleme:

Depremzedeler için günlerdir bölgede olan Haluk Levent, Ahbap üyelerinin çocuklara moral vermek için şarkı provası yaptığı görüntülerine "Ahbap ekibi eğlencede" diyerek paylaşılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından sitem eden Levent, "Prova yapılan 1. videoyu 'Ahbaplar eğlencede' diye göstermek ayıp. Ne olur uğraşmayın bırakın çalışasınlar" dedi.

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile deprem felaketi yaşayan illere giderek yardımlar yapıyor. İlk günden bu yana tepkilerin odağında olan Levent ve derneğiyle ilgili son video da tepki çekti.

"NE OLUR UĞRAŞMAYIN, BIRAKIN ÇALIŞSINLAR"

Ahbap Derneği'nin depremzede çocuklar için şarkı provası yaptığı anlar "Ahbap eğlencede" notuyla sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkilerin ardından prova ve çocuklarla şarkı söylenen anları yayınlayan Haluk Levent isyan etti. Yapılanın ayıp olduğunu söyleyen Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Depremzede çocukları biraz olsun mutlu etmek için prova yapıyorlardı oysa. Prova yapılan 1.Videoyu "Ahbaplar eğlencede" diye göstermek ayıp. 2.Videoda her şey ortada. Ne olur uğraşmayın, bırakın çalışasınlar" dedi.

Haluk Levent, 'Ahbap'lar eğlencede' diyerek yayınlayan videoya isyan etti: Uğraşmayın, bırakın çalışsınlar

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Haluk Levent Ahbap Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Türk 182:

Fitne fesatçılıkta üzerimize yok...

411
33
yanıtYanıtla
Burhan Kaplan:

Çocuk şarkısı söyleyen koca kcoa insanları ''eğlencede'' diye etiketlemek mantık ve akıl dışı zaten takmamak lazım.Tıpkıı afet zamanı devletin sahada olmadığını beyan etmek gibi,tabii bunu Ahbap yapmadı tabi.

376
63
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Aynen öyle bir tarafın yanlışı diğerinin yanlışını mazur göstermez yanlış yanlıştır doğru doğrudur

yanıt12
yanıt2
VAHAP:

"NE OLUR BİZİMLLE UĞRAŞMAYIN, BIRAKIN ÇALIŞALIM"

374
37
yanıtYanıtla
ERKAN :

trol gurubu yemiyor içmiyor ahbap a saldırıyor. bir taş kaldırmamış klavye delikanlıları gece gündüz deprem bölgesindeki yardımları baltalıyor ve kendini insan sanıyor

303
37
yanıtYanıtla
Basin:

kaç kuruş faydan oldudepremde kaç taç kaldırdın kardeşim ? cocukları eglendirmek tamm da illasarkımı söyleyecekler ? lan olum o bebelerin aileleri enazeleri daha soğumadı be

yanıt27
yanıt180
ERKAN :

basin efendi şuan evimde 8 tane depremzede ağırlıyorum depremin ilk günü esnafla beraber 21 bin tl topladık battaniye kıyafet mama vs vs depremzedelere yolladık ayrıca kendim antakyalıyım ama farketmez sana bilmeden herşeyi konuşursun

yanıt129
yanıt14
Mehmet YILMAZ:

basin kardeş, Ahbap'ta ki arkadaşlar ne yapsınlar, çocukların karşısında devamlı ağlasınlar mı? İçiniz ne kadar kötü. Onlar bunu yapmış sizde başka bir şey yapın. İyi olun. İşiniz gücünüz karalama, yapmayın.

yanıt17
yanıt2
elif yildiz:

çocuklar hep mutlu olsun gülsün

271
9
yanıtYanıtla
VaioNokia:

Amin

yanıt123
yanıt4
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title